TRAŽIŠ? NAĐI.

Hvatate se za glavu pri pomisli na poslove administracije? Saznajte kako tome stati na kraj!

PODUZETNIČKE PRIČE
18.4.2018. 9:21:19

Hvatate se za glavu pri pomisli na poslove administracije? Saznajte kako tome stati na kraj!
Nikad vam nije bilo jasno što sve morate raditi prilikom pripreme administrativne dokumentacije, ne volite ili jednostavno ne stižete odraditi sav taj posao... Bezbroj puta ste maštali o tome kako bi bilo odlično imati "nevidljivu poslovnu tajnicu". Jeste li znali da danas možete unajmiti usluge vanjskog suradnika koji će se baviti administracijom, a vi ćete imati vremena baviti se vašim poslovnim procesima? 

Prednosti korištenja usluga vanjskog suradnika 


Korištenjem outsourcing usluga možete ostvariti bolju učinkovitost, profit i unaprijediti svoje poslovanje, budući da će se stručna osoba pozabaviti papirologijom, a vi ćete uštedjeti vrijeme i novac. Također, ako ste manja tvrtka koja si ne može priuštiti još zaposlenika, jedna od prednosti leži u tome što nećete morati dodatno izdvajati za troškove poput doprinosa, potencijalnih bolovanja, godišnjih odmora, troškova energije i potrošnog uredskog materijala, ali i pronaći još mjesta u uredu za njegov neometan rad. Vanjski suradnik može sav taj posao organizirati i odrađivati u svom uredu. 
 

Što sve može odraditi vanjski suradnik?


Među raznim kombiniranim uredskim poslovima, outsourcer vam može ponuditi usluge izrade poslovnih dopisa i prezentacija, poslovne komunikacije s vašim partnerima, arhiviranje dokumentacije, izrade i obrađivanja raznih tablica i evidencija, prijepisa, unosa i ažuriranja podataka u sustav, izrade i slanja ponuda, predračuna i sličnih dokumenata, pripreme dokumentacije za knjigovodstvo. Ne stižete šetati od ureda do ureda javne i državne uprave, otići do pošte, stajati u redovima bez kraja i pogledavati na sat kada ćete to sve riješiti... Rješenje je jednostavno - unajmite vanjskog suradnika koji će to učiniti umjesto vas!

Tvrtka Vaš vanjski suradnik nalazi se u Puli i nudi pogodnosti za sve manje poduzetnike, obrtnike i slobodna zanimanja pri organizaciji rada uredskog poslovanja, a koji nemaju i/ili nisu u prilici zaposliti administratora. Svi oni koji su trošili većinu svog vremena na administraciju i pokušavali shvatiti koji dokument gdje ide mogu odahnuti jer postoji mogućnost uštede tog vremena. Ako ste i vi među njima, Vaš vanjski suradnik svojim kombiniranim uredskim uslugama može vam biti od velike pomoći, dok ćete se vi ćete moći okrenuti ostvarivanju vama važnijih poslovnih ciljeva. Za dodatne informacije i dogovor oko korištenja usluga, možete ih kontaktirati putem forme za upit.

(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se