Kvalitetna stolarija nek vam bude prvi izbor

ŠTO, GDJE, KAKO...?
21.9.2016. 8:38:00

Kvalitetna stolarija nek vam bude prvi izbor

Feroaluminij je obiteljska tvrtka koja tradiciju poslovanja uspješno vodi od 1987. godine te proizvodi građevinsku stolariju od metala.

Aluminijska i PVC stolarija

 

Glavna djelatnost koju uspješno obavljaju je proizvodnja aluminijske i pvc građevinske stolarije te bravarskih proizvoda, a za svoje klijente obavljaju i montažu, reparature, nude savjete i tehnička rješenja. Kako kažu, ulažu znatne napore u kontinuirano praćenje noviteta na tržištu, kako bi uspjeli zadovoljiti sve zahtjeve i kako bi klijentu omogućili potpuno zadovoljstvo u konačnici.


- Proizvodnjom i ponudom novih proizvoda nudimo kupcu ono što je realno najbolje za njega. Kvaliteta naših proizvoda odgovara visokim tehnološkim zahtjevima, te pružamo usluge najviše razine čime nastojimo postići povjerenje kupaca.


Cjelokupni proizvodni program tvrtkeFeroaluminij odvija se u proizvodnoj hali s najmodernijim strojevima gdje izrađuju prozore, rolete, škure, ulazna vrata, klizne stijene, garažna vrata i mnoge druge proizvode od aluminija i pvc-a.


Visoka motivacija i predanost svih djelatnika, kako ističu, jamče da svakom zahtjevu kupca pristupaju promptno i kvalitetno. Širokom ponudom radova i proizvoda žele postići da kupac pronađe sve što mu je potrebno na jedno mjestu – nude rješenje za svaki prostor.


Feroaluminij je primio priznanje odUdruženja hrvatskih arhitekata – UHA za projekt "Nest and Cave House" za najljepšu kuću u 2012. godini.


Nagrađena kuća sagrađena je na opatijskoj rivijeri u Voloskom, na parceli od 1771 kvadrata, s tlocrtnom površinom od 393,5 četvornih metara. Kuća je sklopljena od dva rudimentarna "gotova elementa"; ukopane betonske kutije i dugačkog kontejnera koji balansira na špilji, te s konzolom od 17 metara čini zaokrenutu slojnicu terena iznad prizemlja. Feroaluminij je u ovom projektu izradio i ugradio cijelu aluminijsku stolariju.


Dugogodišnji trud i rad uvijek se isplate!

 

Primjere radova pogledajte ovdje.

(I:eistra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se