TRAŽIŠ? NAĐI.

Kvalitetom tečajeva ova autoškola ostvaruje visoku prolaznost na vozačkim ispitima

PODUZETNIČKE PRIČE
15.6.2018. 13:01:00

Kvalitetom tečajeva ova autoškola ostvaruje visoku prolaznost na vozačkim ispitima
Stjecanje punoljetnosti za mnoge znači i dobivanje vozačke dozvole. Spremni ste za cijeli proces učenja i polaganja vozačkog ispita, ili se želite osposobiti za vožnju drugih kategorija vozila, u autoškoli Milotić brzo ćete usvojiti  sva potrebna znanja i vještine. 

Tečajevi za sve kategorije vozila


U autoškoli Milotić gotovo svakodnevno se možete prijaviti za tečaj polaganja vozačke dozvole. Polaznici pohađaju tečaj o prometnim propisima i sigurnosnim pravilima (PPSP), tečaj o pružanju prve pomoći (PP) te tečaj upravljanja vozilom (UV). Svaki polaznik pravovremeno će dobiti informacije o početku tečaja, odgovore na pitanja vezana uz određene kategorije, rokove, potrebnoj dokumentaciji za određenu kategoriju, terminima održavanja tečajeva te njihovom trajanju, cijeni i informacijama o liječničkom pregledu. 

Nastava u sklopu PPSP tečaja je interaktivnog tipa kako bi se mladi što kvalitetnije upoznali s određenim sadržajima u procesu osposobljavanja za vožnju. Polaznici dobivaju određene problemske zadatke koje rješavaju uz stručnu pomoć predavača. Cilj predavanja autoškole Milotić je da polaznici naučeno znanje znaju primijeniti i u praksi. 
 
Autoškola Miloitć, Pazin, tečajevi za vozački 

Osposobljavanje za BE i B kod 96 kategorije


Posebnost autoškole Milotić je i osposobljavanje za specifične kategorije: BE i B-kod 96. U kategoriju BE spada kombinacija vozila koja se sastoji od vučnog vozila kategorije B i priključnog vozila, pri čemu najveća dopuštena masa priključnog vozila ne prelazi 3 500 kg. Kategorija B-kod 96 podrazumijeva motorna vozila koja se mogu kombinirati s priključnim vozilom čija je najveća dopuštena masa iznad 750 kg, pod uvjetom da ona ne prelazi 4 250 kg. 

Stručno osoblje sa strpljenjem će vam pojasniti razlike između ovih kategorija, te odgovoriti na razna pitanja poput: Priznaje li se B-kod 96 izvan hrvatskih granica? Koje su kazne ako ne posjedujete određenu kategoriju?  Važno je napomenuti kako su jedini u Istarskoj županiji koji se bave edukacijom i osposobljavanjem za navedene kategorije. 
 
Autoškola Milotić, Be kategorija vozila, B-kod 96 kategorija 

Želite li upisati autoškolu u kojoj ne prevladava suhoparno i nezanimljivo predavanje, već se potiče dvosmjerna komunikacija radi boljeg shvaćanja nastavnog sadržaja i njegove implementacije u praksi, slobodno pošaljite upit autoškoli Milotić iz Pazina. Dugogodišnje iskustvo, stručan kadar i  fleksibilnost termina tečajeva ono su što ih čini posebnim na tržištu. Više o njihovom radu možete saznati na stranicama portala eIstra.info

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se