TRAŽIŠ? NAĐI.

Materijali za gradnju kuće - što je najpovoljnije, što najkvalitetnije?

PODUZETNIČKE PRIČE
24.8.2016. 8:45:00

Materijali za gradnju kuće - što je najpovoljnije, što najkvalitetnije?
Fasada je svakako ono prvo što ćemo opaziti kod neke građevine. Opažamo njen izgled, vrstu materijala i boju na prvi pogled. Koji fasadni sustav ćete odabrati, ovisi o vašim mogućnostima i zahtjevima. Birate li materijale za gradnju kuće, zasigurno vas zanima koji su materijali najpovoljniji, ali i najkvalitetniji? Odgovore možete pronaći u Alfa Gramu u Puli. 
 
Alfa Gram, trgovina građevinskim materijalom na Fažanskoj cesti kraj Pule u ponudi ima bogat asortiman materijala za fasadere i suhu gradnju; stiropor, cement, cigle, sve za ytong gradnju, drvene grede, profile i ostali građevinski materijal. Također, nude usluge strojnog žbukanja. 

Razgovarali smo sa stručnim djelatnicima Alfa Grama: "Odluka o gradnji doma, odluka je za budućnost. Kako bi sebi olakšali gradnju predlažemo odabir pravih materijala za izradu vašeg doma. Vi ste svrha našeg postojanja, stoga smo na jednom mjestu napravili prostor gdje možete pronaći sve što vam je potrebno od temelja do krova. Sama cijena izgradnje obiteljske kuće ovisi o vrsti materijala, vrsti konstrukcije, transportu na gradilištu i slično."

Partneri s kojima posluju kvalitetni su i poznati proizvođači Baumit i Murexin, koji su stekli povjerenje kod mnogobrojnih klijenata, stoga je kvaliteta izrade osigurana. Fasadni sistemi i strojno žbukanje su usluge koje su trenutno najtraženije na tržištu; najmoderniji, najracionalniji i troškovno najpovoljniji način žbukanja je upravo strojno žbukanje. Glavni cilj žbukanja je zaštita zidova te dobivanje ravne površine za daljnju obradu. Dalje, iz bogatog asortimana za fasadere izdvajaju stiropor fasade, fasadne profile i pribor za fasade, ljepila za stiropor Baumit koje je elastičnije od ostalih te završne žbuke.

Više detalja o kompletnom asortimanu građevinskog materijala možete dobiti u Alfa Gramu; ako ste u potrazi za stručni savjetom prilikom odabira, djelatnici će Vam pomoći da odaberete ono što najbolje odgovara vašim potrebama.

(I.eistra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se