Pantheon: software uz kojeg poslovni proces postaje znatno lakši

ŠTO, GDJE, KAKO...?
5.7.2019. 13:49:00

Pantheon: software uz kojeg poslovni proces postaje znatno lakši
Potrebe poduzeća sve su veće, a nepovezani poslovni sustavi nepotrebno troše vaše dragocjeno vrijeme. Često ih se razdvaja te se obavljaju kroz nekoliko različitih sistema i baza podataka, što katkada komplicira dolazak do određenih podataka. 

Imati jedinstveni sustav koji objedinjuje cjelokupno poslovanje poduzeća značajno može poboljšati rad. Tvrtka Onix informatika iz Pule implementacijski je partner za Pantheon te se bavi prodajom i instalacijom tog programa na računala malih, srednjih i velikih poduzeća. 

Što je Pantheon? 


Pantheon je jedinstveni software koji unutar jednog jedinog alata spaja nekoliko različitih poslovnih procesa. Spada u ERP sustave (Enterprise Resource Planning) koji omogućavaju potpunu kontrolu rada. Svime se upravlja iz iste baze podataka, pružajući tako priliku svim odjelima da dođu do relevantnih i točnih podataka u bilo kojem trenutku.  
 
Pantheon, poslovni informacijski software 

Kako funkcionira Pantheon


Poslovni informacijski software dolazi u nekoliko različitih verzija, prilagođenih veličini poduzeća i djelatnostima kojima se bavite. Bilo da želite unaprijediti procese, povećati produktivnost djelatnika, poboljšati efikasnost i efektivnost poslovanja ili pojednostaviti rad, postoji nekoliko verzija Pantheona, svaka s određenim funkcionalnostima. 

Tako možete namijeniti program za računovodstvo, poljoprivredna gospodarstva, maloprodaju, proizvodnju, javne usluge, ali i uvrstiti dodatne opcije koje će Onix prilagoditi vašem poslovanju. Izrazito je popularan kod malih i srednjih poduzeća, posebice u računovodstvu. 
 
Pantheon, digitalizacija poslovanja, mala i srednja poduzeća 

Prednosti Pantheona

 
Software je razvijen tako da poduzetnicima olakšava vođenje kompletnog poslovanja i pokriva sve procese: od upisivanja narudžbi i fakturiranja, preko kadrovske službe, računovodstva i obračuna plaća, skladišta, do upravljanja proizvodnjom i prodajom. 

Implementacijom ovog cjelovitog online rješenja vrlo lako možete pratiti i planirati rast i razvoj poslovanja, analizirati rezultate i uvidjeti kako stojite na tržištu. Izvještaje poput evidencije radnih sati, obračuna plaća ili PDV-a moguće je odraditi u svega nekoliko koraka, uz opciju tabelarnog i grafičkog prikaza rezultata. 

Svi podaci pohranjuju se u jedinstvenoj bazi podataka, a prednost se posebno ogleda krajem poslovne godine, kada vam je konsolidirana bilanca za bilo koji odjel i tvrtku u globalu dostupna kroz samo nekoliko klikova! 
 
Primijenite li Pantheon, digitalizacija poslovanja je neizbježna, a prednosti poput lake dostupnosti podataka, rasterećivanja zaposlenika i podizanja njihove produktivnosti bit će i više nego vidljive. 
 
Digitalizacija poslovanja, poslovni proces, računovodstvo 

Usklađivanje poslovanja i izdavanje eRačuna sa Zakonom


Odlučite li se za usluge Onix informatike, ostvarit ćete i pogodnost implementacije svih izmjena, ispravaka, dopuna, poboljšanja i usklađivanja s pravnim aktima zbog čega će vaše poslovanje uvijek biti u skladu sa svim zakonskim promjenama. 

Sustav je prilagođen zakonodavstvu sedam zemalja, stoga, osim u Hrvatskoj, poslovati možete i u Sloveniji, Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori i Kosovu. 

Pantheon podržava i izradu eRačuna, što je od 1. srpnja 2019. godine postalo obvezom za sve pružatelje usluga javne nabave. To znači i manje materijalne troškove za potrošni materijal i poštanske usluge, ali i pohranu svih izdanih i zaprimljenih eRačuna na jednom mjestu. 
 
eračun, poslovanje, računovodstvo, Pantheon, vođenje poslovanja 

Pantheon edukacija i podrška poduzećima


Pantheon je moguće implementirati na bilo koje računalo koje koristi Windows operativni sustav. Onix informatika svojim klijentima pruža usluge instalacije programa te edukaciju za rad s istim. Sadržaj i vremensko trajanje edukacije ovisit će o zahtjevima korisnika i tome za što će sve koristiti ovaj poslovni software. 

Također, želite li organizirati stručno osposobljavanje za svoje djelatnike, Onix informatika u svojim prostorima povremeno održava i specijalizirane seminare za upotrebu programa, osmišljenih prema odjelima vašeg poduzeća. 

Kao što znamo, vrijeme je novac, a kako ga ne biste nepotrebno trošili obratite se tvrtki Onix informatika iz Pule i nabavite Pantheon poslovni informacijski sustav. Cjelovito online rješenje omogućit će vam digitalizaciju poslovanja, povezivanje svih poslovnih procesa i potpunu kontrolu nad njima. 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se