Posjetili smo Steak house Piazza Campitelli i T-bone steak je fenomenalan!

ŠTO, GDJE, KAKO...?
1.8.2018. 13:39:47

Posjetili smo Steak house Piazza Campitelli i T-bone steak je fenomenalan!
U centru Rovinja nalazi se restoran Steak House Piazza Campitelli u kojem možete kušati hranu Divljeg zapada. Idealno mjesto za ljubitelje mesnih delicija i onih koji žele doživjeti odrezak na novi način. 

T-bone steak u Rovinju


T-bone steak najpoznatiji je pravim mesoljupcima kao jedan od najcjenjenijih i najskupljih komada mesa. Radi se o goveđem odresku koji je dobio ime zbog svog prepoznatljivog izgleda. Kost u sredini spaja dva komada mesa, ramstek i biftek, a tvori karakteristično slovo T. Samo od pogleda i mirisa na ovaj odrezak otvorit će vam se apetit!
 
T-bone, Steak House Piazza Campielli, Rovinj, odrezak 

Mesna jela u Rovinju


Osim nevjerojatnog T-bone steaka, u ponudi Steak Housea Piazza Campitelli možete naručiti odrezak, ramstek, Fiorentinu, biftek, bečki odrezak, teleću roladu itd. U mesnim delicijama možete uživati u interijeru ili vanjskoj terasi s pogledom na popločane rovinjske ulice. 
 
Steak House Piazza Campitelli, Rovinj, mesna jela 

T-bone zvuči primamljivo, a kakvog je okusa, morat ćete provjeriti u restoranu! Što se još nudi na jelovniku Steak Housea Piazza Campitelli provjerite na stranicama eIstra.info. Ako više volite uživati u dobroj pizzi, mesnim i ribljim specijalitetima, posjetite njihovu Konobu – trattoriju Neptun. Za ljubitelje mesnih i ribljih jela osoblje restorana Mikula pripremit će vam neke od svojih specijaliteta mediteranske kuhinje. 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se