TRAŽIŠ? NAĐI.

SAFETY CLEAN DUBINSKO ČIŠĆENJE

Dubinsko čišćenje auta, automobila, tapeciranog namještaja, kauča, madraca, Pula
Naziv poslovnog subjekta:    SAFETY CLEAN DUBINSKO ČIŠĆENJE
  Valdivalska 21, Pula 52100

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Mauro Banković
https://www.eistra.info/safety-clean-pula/
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: Po dogovoru
O NAMA

Dubinsko čišćenje Safety Clean 

 
Tvrtka Safety Clean nalazi se u Puli, a nudi vam sljedeće usluge: dubinsko čišćenje automobila, tapeciranog namještaja, kaučeva, madraca, kutnih garnitura, tepiha itd.
 
Prilikom čišćenja koristimo samo kvalitetna i 100% biorazgradiva sredstva proizvedena u Italiji. Preparati su ugodnog mirisa, jedinstveni po sastavu, bogati su aktivnim tvarima i nema što neće ukloniti! 
 
Dubinsko čišćenje auta, Pula 

Dubinsko čišćenje auta 

Prolili ste kavu u autu, vaša su djeca jela sladoled na stražnjim sjedalima ili se u unutrašnjosti automobila vide mrlje od blata, masnoća ili znoja?
 
Vaš limeni ljubimac zaslužuje samo najbolje stoga mu posvetite malo pažnje i rezervirajte dubinsko čišćenje auta u Safety Cleanu. Vozilo dovezite na našu adresu u Puli, a mi ćemo mu se u potpunosti posvetiti i uglancati apsolutno sve!
 
Koristimo samo najbolje za vaše automobile ili kombije, biorazgradiva odnosno ekološka sredstva za čišćenje koja ni najmanje neće oštetiti vaše vozilo.

Odradit ćemo kompletno kemijsko čišćenje unutrašnjosti automobila specijaliziranim strojem za dubinsko čišćenje. Detaljno ćemo usisati tepihe i svu prašinu. Nakon što obavimo dubinsko čišćenje vašeg auta, njegova besprijekorna čistoća i miris vratiti će vam osjećaj novog automobila.  
 
Cijena usluge ovisi o kategoriji automobila i potrebnim radovima: mali gradski automobili, veći gradski automobili, karavani, dostavna vozila, SUV-ovi... 
  
Dubinsko čišćenje auta, Pula 

Čisti sicevi, auto tepisi, instrument ploča, klima uređaj, volan, mjenjač, ručna kočnica... osjećat ćete se odlično u vožnji! 

Dodatna usluga je i poliranje farova te stavljanje zaštitnog premaza. Imate li kućnog ljubimca, i sami znate kako se dlake mogu zavući doslovno svugdje i katkada ih je se nemoguće riješiti. MI TO RJEŠAVAMO! U tom slučaju automobil dodatno dezinficiramo i detaljno usisavamo, te uklanjamo sve tragove sa sjedišta, tapecirunga, tepiha, gepeka i neba. 

Ako ste u situaciji da ne možete voziti, dolazimo po automobil ili kombi i odvozimo ga u našu praonu, gdje ga kompletno čistimo te vraćamo na prvotnu lokaciju.
DJELATNOSTI

 • Dubinsko čišćenje auta / automobila
 • Dubinsko čišćenje tapeciranog namještaja
 • Dubinsko čišćenje madraca
 • Dubinsko čišćenje kauča
 • Poliranje farova
 • Mobilna autopraonica Pula
 • Ekološka sredstva za čišćenje 
 • Pula

 
  POSEBNE POGODNOSTI  
Dovezi svoj auto na dubinsko čišćenje i ostvari popust od 50 kuna za sljedeće čišćenje.
Preporuči naše usluge dubinskog čišćenja prijateljima i za svakog ostvari popust od dodatnih 50 kuna.
PROIZVODI I USLUGE

Dubinsko čišćenje tapeciranog namještaja, kauča i madraca


Safety Clean nudi vam detaljno dubinsko čišćenje tapeciranog namještaja, kauča, madraca i svog ostalog namještaja. Koristimo samo profesionalna sredstva koja nisu opasna za vaše zdravlje, a koja će u potpunosti dezinficirati svaki komad pokućstva. 

Dubinski čistimo: 

 • tapecirani namještaj
 • kaučeve (središnji dio, nasloni, rukohvati...)
 • madraca
 • kutne garniture
 • kožne garniture
 • sofe
 • tepihe i tapisone
 • jastuke
 • fotelje
 • stolice...
  
Ako niste u mogućnosti donijeti komad namještaja kod nas, tu je i mobilna praonica! Po potrebi klijenata izlazimo na teren s kombijem te preuzimamo elemente koje ćemo potom dubinski očistiti u našim prostorima. 
 
Dubinsko čišćenje auta, Pula 
 

Dubinsko čišćenje automobila, osim što će vozilo učiniti oku ugodnim, produžit će i vijek trajanja njegovih unutrašnjih dijelova.

 
Riješite se svih nečistoća, bakterija i neugodnih mirisa,
dovezite svoj auto u Safety Clean!  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

 

"SAFETY CLEAN DUBINSKO ČIŠĆENJE" se nalazi u ovim kategorijama
Dubinsko čišćenje auta, automobila, tapeciranog namještaja, kauča, madraca, Pula, poliranje farova, zaštitni premaz, pranje, čišćenje unutrašnjosti automobila, mobilna praonica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se