TRAŽIŠ? NAĐI.

ECONOMY - RAČUNOVODSTVO I REVIZIJA

knjigovodstvo, poslovno savjetovanje, financijske analize, izvještaj, accounting, contabile, Pazin, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    ECONOMY - RAČUNOVODSTVO I REVIZIJA
  Jurja Dobrile 9, Pazin 52000

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Damir Ivšić
https://www.economy.hr/
https://www.eistra.info/economy/
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: PON - PET: 08:00 - 16:00
O NAMA

Economy - računovodstvo i revizija 

Economy d.o.o. je poduzeće osnovano 1994. godine sa sjedištem u Pazinu. Nudimo vam revizorske i računovodstvene usluge, te usluge financijskih analiza i kontrola kao i usluge ostaloga poslovnog savjetovanja. Registrirani smo još i za usluge procjenjivanja vrijednosti poduzeća, imovine i obveza, ali i usluge izrade i ekonomske ocjene investicijskih projekata.

Trenutno zapošljavamo 7 zaposlenika, od kojih su dvoje s certifikatom ovlaštenog revizora izdanog od strane Hrvatske revizorske komore. Dugogodišnje iskustvo i naš tim suradnika koji već dugi niz godina rade zajedno uspjeli su postići potrebnu suradnju, razumijevanje i usklađenost koja je potrebna za savladavanje svakodnevnih prepreka i izazova koji su pred nama.

U našim uredima raspolažemo poslovno informatičkom i komunikacijskom opremom koja je neophodna za kvalitetno pružanje usluga našim klijentima. U cilju poboljšanja učinkovitosti poslovanja i praćenja suvremenih trendova u tijeku je impletacija kompletnog sustava poslovanja u CLOUD-u. 

Računovodstvo, Pazin

Ako ste poduzetnik ili imate svoju tvrtku upoznat ćemo vas s relevantnim propisima u Republici Hrvatskoj - kako osnovati ili kupiti firmu u Hrvatskoj, koje vas porezne obveze očekuju, kako imati uredno i kvalitetno knjigovodstvo, dat ćemo vam odgovarajuće poslovne i porezna savjete te kontrolirati poslovanje vaše tvrtke u skladu s važećom zakonskom regulativom. 

Izvješća za učinkovito planiranje poslovanja

 Za naše klijente, po dogovoru, izrađujemo i personaliziran business intelligence alat. Služi pravovaljanom informiranju o bitnim poslovnim pokazateljima. 

Pokazao se vrlo koristan managerima, vlasnicima poduzeća ali i svim drugim donositeljima odluka u radu. Pomaže unaprijediti radnu učinkovitost, smanjiti troškove i predvidjeti potencijale za povećanje dobiti. Više o ovom business intelligence alatu pročitajte u članku OVDJE.

 


Dugogodišnje iskustvo u radu i reference koje posjedujemo dovoljan su razlog da nas odaberete za brigu oko vašeg računovodstva. Dat ćemo vam sve potrebne smjernice oko osnivanja poduzeća, porezne savjete te uredno i u skladu sa zakonom vodit ćemo vaše knjigovodstvo.

DJELATNOSTI

Računovodstvo Pazin Economy

PROIZVODI I USLUGE

KORISNICI NAŠIH USLUGA

Iz područja računovodstva:

  • Proizvodnja
  • Trgovina
  • Ugostiteljstvo
  • Ljekarničke usluge
  • Stomatološke usluge


Iz područja revizije:

  • Povećanje temeljnog kapitala
  • Revizija trgovačkih društava iz područja trgovine
  • Revizija trgovačkih društava iz područja proizvodnje
Knjigovodstvo Pazin Economy  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 
"ECONOMY - RAČUNOVODSTVO I REVIZIJA" se nalazi u ovim kategorijama
Knjigovodstvo, računovodstvo, financije, revizijske usluge, financijske analize, poslovno savjetovanje, Pazin, Istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se