Pošalji upit
Slanje…

ECONOMY - RAČUNOVODSTVO I REVIZIJA

knjigovodstvo, poslovno savjetovanje, financijske analize, izvještaj, accounting, contabile, Pazin, Istra

Damir Ivšić
Lokacija
Kontakt
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

Economy - računovodstvo i revizija 

Economy d.o.o. je poduzeće osnovano 1994. godine sa sjedištem u Pazinu. Nudimo vam revizorske i računovodstvene usluge, te usluge financijskih analiza i kontrola kao i usluge ostaloga poslovnog savjetovanja. Registrirani smo još i za usluge procjenjivanja vrijednosti poduzeća, imovine i obveza, ali i usluge izrade i ekonomske ocjene investicijskih projekata.

Trenutno zapošljavamo 7 zaposlenika, od kojih su dvoje s certifikatom ovlaštenog revizora izdanog od strane Hrvatske revizorske komore. Dugogodišnje iskustvo i naš tim suradnika koji već dugi niz godina rade zajedno uspjeli su postići potrebnu suradnju, razumijevanje i usklađenost koja je potrebna za savladavanje svakodnevnih prepreka i izazova koji su pred nama.

U našim uredima raspolažemo poslovno informatičkom i komunikacijskom opremom koja je neophodna za kvalitetno pružanje usluga našim klijentima. U cilju poboljšanja učinkovitosti poslovanja i praćenja suvremenih trendova u tijeku je impletacija kompletnog sustava poslovanja u CLOUD-u. 

Računovodstvo, Pazin

Ako ste poduzetnik ili imate svoju tvrtku upoznat ćemo vas s relevantnim propisima u Republici Hrvatskoj - kako osnovati ili kupiti firmu u Hrvatskoj, koje vas porezne obveze očekuju, kako imati uredno i kvalitetno knjigovodstvo, dat ćemo vam odgovarajuće poslovne i porezna savjete te kontrolirati poslovanje vaše tvrtke u skladu s važećom zakonskom regulativom. 


Izvješća za učinkovito planiranje poslovanja

 Za naše klijente, po dogovoru, izrađujemo i personaliziran business intelligence alat. Služi pravovaljanom informiranju o bitnim poslovnim pokazateljima. 

Pokazao se vrlo koristan managerima, vlasnicima poduzeća ali i svim drugim donositeljima odluka u radu. Pomaže unaprijediti radnu učinkovitost, smanjiti troškove i predvidjeti potencijale za povećanje dobiti. Više o ovom business intelligence alatu pročitajte u članku OVDJE.

Djelatnosti

Računovodstvo Pazin Economy

Proizvodi i usluge

KORISNICI NAŠIH USLUGA

Iz područja računovodstva:

  • Proizvodnja
  • Trgovina
  • Ugostiteljstvo
  • Ljekarničke usluge
  • Stomatološke usluge

Iz područja revizije:

  • Povećanje temeljnog kapitala
  • Revizija trgovačkih društava iz područja trgovine
  • Revizija trgovačkih društava iz područja proizvodnje
Knjigovodstvo Pazin Economy 
Dugogodišnje iskustvo u radu i reference koje posjedujemo dovoljan su razlog da nas odaberete za brigu oko vašeg računovodstva. Dat ćemo vam sve potrebne smjernice oko osnivanja poduzećaporezne savjete te uredno i u skladu sa zakonom vodit ćemo vaše knjigovodstvo.
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Povećajte dobit vaše tvrtke uz učinkovito planiranje poslovanja!

Saznajte kako vam poslovni izvještaji mogu povećati učinkovitost poslovanja, smanjiti troškove i povećati dobit....
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više