Pošalji upit
Slanje…

ECONOMY - RAČUNOVODSTVO I REVIZIJA

knjigovodstvo, poslovno savjetovanje, financijske analize, izvještaj, accounting, contabile, Pazin, Istra

Damir Ivšić
Lokacija
Kontakt
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

Economy - računovodstvo i revizija 

Economy d.o.o. je poduzeće osnovano 1994. godine sa sjedištem u Pazinu. Nudimo vam revizorske i računovodstvene usluge, te usluge financijskih analiza i kontrola kao i usluge ostaloga poslovnog savjetovanja. Registrirani smo još i za usluge procjenjivanja vrijednosti poduzeća, imovine i obveza, ali i usluge izrade i ekonomske ocjene investicijskih projekata.

Trenutno zapošljavamo 7 zaposlenika, od kojih su dvoje s certifikatom ovlaštenog revizora izdanog od strane Hrvatske revizorske komore. Dugogodišnje iskustvo i naš tim suradnika koji već dugi niz godina rade zajedno uspjeli su postići potrebnu suradnju, razumijevanje i usklađenost koja je potrebna za savladavanje svakodnevnih prepreka i izazova koji su pred nama.

U našim uredima raspolažemo poslovno informatičkom i komunikacijskom opremom koja je neophodna za kvalitetno pružanje usluga našim klijentima. U cilju poboljšanja učinkovitosti poslovanja i praćenja suvremenih trendova u tijeku je impletacija kompletnog sustava poslovanja u CLOUD-u. 

Računovodstvo, Pazin

Ako ste poduzetnik ili imate svoju tvrtku upoznat ćemo vas s relevantnim propisima u Republici Hrvatskoj - kako osnovati ili kupiti firmu u Hrvatskoj, koje vas porezne obveze očekuju, kako imati uredno i kvalitetno knjigovodstvo, dat ćemo vam odgovarajuće poslovne i porezna savjete te kontrolirati poslovanje vaše tvrtke u skladu s važećom zakonskom regulativom. 


Izvješća za učinkovito planiranje poslovanja

 Za naše klijente, po dogovoru, izrađujemo i personaliziran business intelligence alat. Služi pravovaljanom informiranju o bitnim poslovnim pokazateljima. 

Pokazao se vrlo koristan managerima, vlasnicima poduzeća ali i svim drugim donositeljima odluka u radu. Pomaže unaprijediti radnu učinkovitost, smanjiti troškove i predvidjeti potencijale za povećanje dobiti. Više o ovom business intelligence alatu pročitajte u članku OVDJE.

Djelatnosti

Računovodstvo Pazin Economy

Proizvodi i usluge

KORISNICI NAŠIH USLUGA

Iz područja računovodstva:

  • Proizvodnja
  • Trgovina
  • Ugostiteljstvo
  • Ljekarničke usluge
  • Stomatološke usluge

Iz područja revizije:

  • Povećanje temeljnog kapitala
  • Revizija trgovačkih društava iz područja trgovine
  • Revizija trgovačkih društava iz područja proizvodnje
Knjigovodstvo Pazin Economy 
Dugogodišnje iskustvo u radu i reference koje posjedujemo dovoljan su razlog da nas odaberete za brigu oko vašeg računovodstva. Dat ćemo vam sve potrebne smjernice oko osnivanja poduzećaporezne savjete te uredno i u skladu sa zakonom vodit ćemo vaše knjigovodstvo.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se