TRAŽIŠ? NAĐI.

NOVALIS

Prevoditelj, instrukcije, engleski, njemački, talijanski, Pula
Naziv poslovnog subjekta:    NOVALIS
OIB:  07360981565
  Pomer 262, Pula 52100

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Ines Bartoletti
https://www.e-novalis.hr/hr/
https://www.eistra.info/novalis/
Pridruži se
O NAMA

Prevoditeljski ured Novalis


Novalis je prevoditeljski ured sa sjedištem u Pomeru, u sastavu općine Medulin, koji nudi usluge prevoditelja i instrukcije. Započevši s radom 2003. godine, imamo dugogodišnje iskustvo u prijevodu raznih jezika kao što su njemački, engleski, talijanski, francuski, mađarski i slovenski.
Za vas prevodimo razne dokumentacije poput ekonomskih, medicinskih i turističkih tekstova, ugovora i brojnih drugih dokumenata. Ako tražite profesionalan prijevod, naši stručni prevoditelji će se pobrinuti da vaš tekst bude adekvatno preveden.
Također, važno je napomenuti da uz navedene, postoji mogućnost prijevoda i na ostale jezike. 
 
Tijekom našeg dugogodišnjeg djelovanja kao prevoditeljski ured, prevodili smo za brojne turističke agencije, TZ Medulin i TZ Pula, Opću bolnicu Pula, Istarsku policijsku upravu, razne odvjetničke urede i mnoge druge.

Imate pitanje ili nas želite angažirati? Kontaktirajte nas!
DJELATNOSTI

  • Prevoditelj
  • Instrukcije
  • Simultani prevoditelj
  • Engleski
  • Njemački
  • Mađarski
  • Talijanski
  • Slovenski

PROIZVODI I USLUGE

Instrukcije


Osim prevođenja raznih dokumentacija, nudimo vam i usluge instrukcija. U ponudi imamo instrukcije iz njemačkog jezika.

Usluge instrukcija nudimo apsolutno svakome tko želi tečno naučiti neki jezik, učenici, studenti ili odrasli. Sve naše instrukcije vodimo na izrazito visokoj razini te vam jamčimo da ćete svoj tečaj završiti uspješno, sa znanjem novog jezika.
 


Prevoditelj i instrukcije za njemački jezik

 
Njemački je vrlo zahtjevan jezik i potrebno je kontinuirano vježbati dikciju. Još jedna usluga koju nudimo su takozvane konverzacijeske vježbe njemačkog jezika.

Pomažemo vam poboljšati vaše konverzacijske vještine kroz kontinuiranu vježbu, kako biste bili posve sigurni u svoje znanje i kako biste u razgovoru na njemačkom jeziku, bili besprijekorni.

Prevoditelj: engleski, talijanski, mađarski, slovenski, francuski

 
Naš tim stručnjaka za vas prevodi svjetske jezike kao što su engleski, talijanski, mađarski, slovenski i francuski. Prevodimo bilo kakvu vrstu dokumentacije koju želite, a radimo i usmeno, odnosno simultano prevođenje.

Morate održati prezentaciju na stranom jeziku? Naši prevoditelji za vas će organizirati simultano prevođenje na stranom jeziku po vašoj potrebi.
 
Budite sigurni da ćemo za vas odraditi adekvatan prijevod i lišiti vas svih briga. Kontaktirajte nas za simultano prevođenje! POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 
"NOVALIS" se nalazi u ovim kategorijama
prevoditelj, tumač, instrukcije, njemački, mađarski, engleski, talijanski, slovenski, francuski, Pula

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se