Pošalji upit
Slanje…

NOVALIS

Prevoditelj, instrukcije, engleski, njemački, talijanski, sudski tumač, Pula

Ines Bartoletti,mag. educ. philol. germ. et mag. philol. hung.
Lokacija
Kontakt
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

Prevoditeljski ured Novalis


Novalis je prevoditeljski ured sa sjedištem u Pješčanoj Uvali, općina Medulin, i nudi usluge prevoditelja, te instrukcije i poduke.
 
Sa svojim radom smo započeli 2007. godine i imamo dugogodišnje iskustvo u pisanom i usmenom prevođenju s/na njemački, engleski, talijanski, francuski, mađarski i slovenski te po potrebi i ostalih jezika. 
 
 

Instrukcije i poduke

 
Osim prevođenja u naüoj ponudi su i usluge instrukcija te poduka iz njemačkog jezika.

Usluge instrukcija i poduka nudimo apsolutno svakome tko želi tečno naučiti ili usavršiti njemački jezik: učenici, studenti ili odrasli.
 
Ovu uslugu izvodimo na izrazito visokoj razini, mogućnost izvođenja: uživo ili online (po dogovoru).

Djelatnosti
  • Prevoditelj
  • Instrukcije i poduke; pripreme za maturu i međunarodne ispite
  • Konsekutivni prevoditelj
  • Engleski
  • Njemački
  • Mađarski
  • Talijanski
  • Slovenski
  • Sudski tumač
Proizvodi i usluge

Prevoditelji i tumači

 

Za vas prevodimo sve vrste dokumenata poput pravnih, ekonomskih, medicinskih, tehničkih, turističkih i drugih tekstova, sa/bez ovjere sudskog tumača.

 

Ako tražite profesionalan prijevod, naši stručni prevoditelji će se pobrinuti da vaš tekst bude adekvatno preveden i pružit će vam sve potrebne informacije vezano za njih.

Tijekom našeg dugogodišnjeg rada kao prevoditeljski ured, prevodili smo/prevodimo za brojne turističke agencije, TZ Medulin i TZ Pula, Opću bolnicu Pula, državne institucije u Istarskoj županiji, razne odvjetničke i javnobilježničke urede, mnoge domaće i strane tvrtke….

Imate pitanje ili nas želite angažirati?

 


Prevoditelj: engleski, njemački, talijanski, mađarski, slovenski, francuski

 

Osim pisanih prijevoda, u našoj ponudi se nalazi i usluga usmenog prevođenja, koju vršimo na području cijele Istarske županije, ali po potrebi i drugdje.

 
Naš tim stručnjaka za vas prevodi svjetske jezike kao što su engleski, njemački, talijanski, mađarski, slovenski i francuski.

Morate održati sastanak na stranom jeziku? Naši prevoditelji Vam stoje na raspolaganju za usmeno prevođenje na stranom jeziku po vašoj potrebi.

 
Budite sigurni da ćemo za vas odraditi adekvatan prijevod i lišiti vas svih briga. Kontaktirajte nas za usmeno prevođenje!

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više