TRAŽIŠ? NAĐI.

Edukacija "Putevi za ulazak u mikro i malo poduzetništvo" za vodnjanske poduzetnike

NOVOSTI
14.5.2019. 8:44:37

Edukacija  Putevi za ulazak u mikro i malo poduzetništvo  za vodnjanske poduzetnike
Udruga poslovnih žena i poduzetnica (BPW) organizira predavanja s ciljem provođenja projekta poslovne edukacije poduzetnika i onih koji to žele biti - "Putokazi za ulazak u mikro i malo poduzetništvo". Edukacija će se održati u petak, 17. svibnja 2019. s početkom u 17 sati na adresi Ulica Portarol 31, Vodnjan

Sve sudionike predavačice će upoznati s abecedom poduzetništva, kako osnovati tvrtku te kako postojeće tvrtke mogu maksimizirati svoj profit. Neke od tema koje će se proći su i poslovni plan, investicijske studije za korištenje kredita s poticajnom kamatom, provjera potencijalnih partnera prije zaključivanja poslovnih odnosa, kreiranje proizvoda i usluga prema načelima marketinga itd.

Svim zainteresiranima predstavit će se i Projekt umrežavanja proizvođača vina, ulja i autohtonih proizvoda na području Jadransko-Jonske regije, s ciljem poticanja rasta i razvoja. 

Na edukaciji će predavati: dr.sc. Alida Perkov, Mr.sc. Mojca Tavčar Benčić, Nives Tomišić, Mag.oec., Mr.sc. Darija Božac Marjanović i Izabela Vitasović, univ.spec.oec.

Predviđeno trajanje programa je 3 sata, odnosno od 17 do 20 sati. Za više informacija kontaktirajte Izabelu Vitasović na telefon: 099 456 62 24.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se