TRAŽIŠ? NAĐI.

Kratki vodič za farbanje stolarije u vašem domu ili poslovnom prostoru

ŠTO, GDJE, KAKO...?
26.6.2018. 13:31:00

Kratki vodič za farbanje stolarije u vašem domu ili poslovnom prostoru
Tkogod je sam krenuo u adaptaciju životnog ili poslovnog prostora zna da to nije nimalo jednostavno. Jedan od načina uštede jest obnova stolarije interijera umjesto kupovine i postavljanja nove. Farbanje drvenarije u vašem domu ili poslovnom prostoru može biti zeznuto, stoga smo zamolili građevinsko poduzeće Univers Servis Poreč za nekoliko savjeta koji će vam uvelike olakšati postupak. 

Postupak prije farbanja stolarije


Krila vrata i prozore trebalo bi skinuti i odvojiti od okvira. Štokovi vrata i prozora obično se ne mogu odvojiti od zidova i oni se farbaju na licu mjesta. Kvake i brave skinite prije početka brušenja vrata. Brusnim papirom moguće je skinuti lak s drvenarije, a debele premaze stare boje lakše je ukloniti toplinskim fenom i špatulom. 
 
Univers Servis Poreč 

Zaštitite sve površine i nosite zaštitnu masku  


Ako nije moguće odvojiti vrata i prozore iz okvira, zaštitite ih zaštitnim trakama ili najlonima. Uklonite i zaštitite sve podove i namještaj kako se ništa ne bi oštetilo u daljnjem procesu. Nikako nemojte zaboraviti nositi zaštitnu masku za usta prilikom skidanja starih slojeva boje i brušenja drva i tako se zaštititi od udisanja sitne prašine. 
 
Univers Servis Poreč 

Redovito održavanje stolarije


Nakon nanošenja nove boje i laka na svu stolariju poželjno ju je i redovito održavati ako želite postići dugovječnost drvenarije i lijep estetski izgled vašeg interijera. Nemojte dopustiti da prođe više od deset godina između farbanja i lakiranja stolarije u vašem domu ili uredskom prostoru. 
 
Univers Servis Poreč 

Ako niste baš vični u ovom poslu i nemate strpljenja za cjelokupan proces farbanja stolarije, slobodno pošaljite upit poduzeću Univers Servis Poreč, čiji su zaposlenici, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, već pravi stručnjaci. Osim farbanjem stolarije, poduzeće se bavi i uređenjem interijera, soboslikarskim radovima, poslovima suhe gradnje, fasaderskim i gipsarskim radovima. Njihovu ponudu možete provjeriti na stranicama portala eIstra.info.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se