TRAŽIŠ? NAĐI.

Popločavanje staza i iskopi mini bagerom – usluge za koje se specijalizirala tvrtka Sardo

PODUZETNIČKE PRIČE
7.12.2018. 14:42:00

Popločavanje staza i iskopi mini bagerom – usluge za koje se specijalizirala tvrtka Sardo
Prije početka građevinskih radova potrebno je isplanirati što će se i kako raditi. Želite li popločati dvorište, izraditi stazu od tlakovca ili pak tražite kvalitetnu tvrtku koja se bavi zemljanim radovima i iskopima, dobro je znati da tvrtka Sardo nudi sve ove usluge. 

Popločavanje staza


Iza stručnog tima tvrtke Sardo iz Nove Vasi stoji dugogodišnje iskustvo popločavanja staza, posebice tlakovcem. Bilo da se radi o popločavanju dvorišta, vrtnih staza, plažama ili pješačkim stazama u poznatim kampovima, ono što je sigurno jest da će svaki klijent biti zadovoljan uslugom. 

Tlakovac je idealno rješenje za popločavanje većih i manjih površina, a moguće je slagati jedinstvene boje i veličine, te slagati kamene ploče u oblike po želji naručitelja radova. Cjenovno je pristupačan i lako se održava, što ga čini najčešćim izborom za popločavanje dvorišta i javnih šetnica. 
 
Sardo, Nova Vas, popločavanje staza i iskopi mini bagerom 

Iskopi mini bagerom


Za neke poslove standardni bager može biti prevelikih dimenzija.Tvrtka Sardo vrši sve vrste iskopa i radova mini bagerom koji se pokazao korisnijim kada je pristup zemljištu ograničen. Njihove usluge obuhvaćaju kopanje kanala za dovod struje ili vode, kanalizaciju, septičke jame, podrume, temeljne ploče, bazene itd. Imate li zapušteno zemljište koje treba raskrčiti ili trošni objekt koji treba srušiti – s mini bagerom to je čas posla! 

Prednost mini bagera je u njegovoj mobilnosti, jednostavnije ga je transportirati i upravljati njime. Ovim strojem lakše je obaviti iskope, rušenja i odvožnju materijala u malim i skučenim prostorima.  
 
Sardo, Nova Vas, popločavanje staza i iskopi mini bagerom 

Sjedište tvrtke Sardo nalazi se u blizini Poreča, odnosno Novoj Vasi. Trebate li izvođača građevinskih radova specijaliziranog za zemljane radove, iskope mini bagerom i popločavanje, slobodno im se javite putem obrasca za upit. Na stranici portala eIstra.info provjerite kojim se još uslugama bave!

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se