U poliklinici dr. Jerkovića obiteljska i turistička medicina stalno se usavršavaju modernim pristupom (video)

ŠTO, GDJE, KAKO...?
26.5.2022. 8:39:00

U poliklinici dr. Jerkovića obiteljska i turistička medicina stalno se usavršavaju modernim pristupom (video)
Poliklinika dr. Jerkovića posluje kao specijalistička ordinacija obiteljske medicine dr. Mirka Jerkovića i njegove supruge dr. Mirjane Glumac. Tijekom godina postali su poznati među pacijentima po kvalitetnim uslugama, stručnom i sveobuhvatnim pristupom zdravlju i zdravstvenoj dijagnostici. 

Specijalistički pregledi obiteljske medicine


Velik je broj pacijenata koji su prepoznali stručan pristup poliklinike i dr. Jerkovića, koji ujedno vodi odjel obiteljske i turističke medicine u poliklinici. 

U Poliklinici možete obaviti specijalističke preglede, dobiti dijagnozu putem spirometrije, EKG-a, ultrazvuka trbušnih organa, dojke, štitnjače, perifernih limfnih čvorova i muskuloskeletnog ultrazvuka. Male kirurške zahvate, punkcije, infiltracije, infuzioni terapiju i kateterizaciju dr. Jerković i stručno osoblje odradit će strogo profesionalno, ali i uz topli pristup svakom pacijentu.  
 
Poliklinika dr. Jerković, specijalistički pregledi obiteljske medicine, Poreč 

Specijalistički pregledi turističke medicine


Odlično poznavanje ruskog i njemačkog jezika dr. Jerkoviću uvelike se isplatilo, te njegove usluge danas traže brojni turisti na ljetovanju u Poreču i okolici. Izlasci na teren, u hotele, kampove, apartmane i privatne kuće na području Poreštine ne predstavljaju im nikakav problem. 

Ljetni mjeseci poprilično su užurbani, česti pacijenti dolaze iz Njemačke, Italije, Nizozemske, ali i Rusije. Svakom pacijentu pristupit će se na strpljiv i profesionalni način, a u slučaju potrebe za njegom u općim bolnicama, u poliklinici će organizirati prijevoz i njegu pacijenta. 
 
Poliklinika dr. Jerković, specijalistički pregledi turističke medicine, Poreč 

Dijagnostika gotova za 24 sata


Čekanje na uslugu pregleda svedeno je na minimum. Ako nije riječ o kompliciranim pretragama, specijalističke pretrage i dijagnostika u većini su slučajeva gotovi za 24 sata. Radi li se o hitnoći, bez problema će s vama dogovoriti i specijalistički pregled izvan radnog vremena. 
 
Poliklinika dr. Jerković, dijagnostika, Poreč 

Dugogodišnje iskustvo, konstantno usavršavanje u struci, modernizacija terapijski postupaka i dijagnosticiranja nešto je što u Poliklinici dr. Jerkovića smatraju obvezom. Njihova brza i kvalitetna usluga, visokoobrazovani iskusni tim poznatih liječnika u djelatnostima koje nude te visokokvalitetna suvremena oprema neke su od njihovih prednosti. Više informacija o radu Poliklinike dr. Jerkovića i djelatnostima možete saznati na stranicama eIstra.info, dok svoj termin možete rezervirati putem obrasca za upit. 
 


(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se