Design District - sajam namještaja i uređenja interijera u Rovinju

ŠTO, GDJE, KAKO...?
7.11.2022. 8:05:20

Design District - sajam namještaja i uređenja interijera u Rovinju
Najveći regionalni sajam namještaja i uređenja interijera i eksterijera, Design District, od 24. do 26. studenog ponovo je u Staroj Tvornici Duhana u Rovinju. To će biti prilika da se posjetitelji upoznaju s velikom ponudom izlagača i da na jednom mjestu,  pronađu sve što im je potrebno za uređenje turističkog objekta, hotela, apartmana, vile, kuće za odmor ili pak za uređenje privatnih prostora.
 
U tri dana sajma, moći će se pogledati zaista široka paleta proizvoda: spavaće sobe, kuhinje, dizajnerski namještaj, stolovi i stolice, sjedeće garniture, madraci, kupaonska oprema, SPA oprema, materijali za izradu namještaja i interijera, dekoracije, namještaj i oprema za van i još mnogo toga.
 
Većina izlagača će posjetiteljima za vrijeme sajma odobravati posebne popuste jer će to biti prilika da se vidi velik dio njihovog asortimana. Radno vrijeme je od 24. do 26.11. od 10:00 do 19:00 sati.

Više informacija saznajte na: www.design-district.net
 
 
Posebno događanje u okviru sajma Design District je Konferencija Novi Europski Bauhaus, posvećena inicijativi koja poziva da zajedno izgradimo održivu i uključivu budućnost koja je lijepa za naše oči, umove i duše. Novi europski Bauhaus kreativna je i interdisciplinarna inicijativa koja povezuje Europski zeleni dogovor  s našim životnim prostorima i iskustvima.
 
Teme i predavači donose rješenje temeljena na prirodi s naglaskom na izgradnju bio gospodarstva s prirodnim materijalima i rješenjima kao inspiracija i poziv. Konferencija je iznimni događaj namijenjen arhitektima, dizajnerima interijera i investitorima, traje dva dana i donosi pregršt inspirativnih projekata kao primjer održivosti u arhitekturi i uređenju interijera.
 
Više informacija saznajte na: www.design-district.net
 
design district 2

(I: Promo članak)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više