TRAŽIŠ? NAĐI.

Građevinski i drvni materijali: Pronašli smo široku ponudu i visoku kvalitetu (video)

PODUZETNIČKE PRIČE
20.4.2017. 9:54:00

Građevinski i drvni materijali: Pronašli smo široku ponudu i visoku kvalitetu (video)
Poduzeće Elektrometal već više od 20 godina u svojoj ponudi ima proizvode za uređenje doma. Posjetili smo građevinski centar u Vranićima te drvni centar u Labincima, gdje svojim klijentima svakodnevno nude proizvode visoke kvalitete; građevinski i drvni materijal, podne obloge te ostale potrepštine za dom i vrt. 

Tvrtka Elektrometal osnovana je 1991. godine od strane vlasnika i direktora Petra Dekovića, te se i danas nalazi u privatnom vlasništvu obitelji Deković.

Budući da se obujam poslovanja povećavao iz godine u godinu, rastao je i broj stručnih i kompetentnih djelatnika. Danas poduzeće zapošljava ukupno 40 djelatnika, od čega je 25 zaposlenu u prodajnom centru Vranići. Osoblje kontinuirano prolazi kroz edukacije, budući da se na tržištu konstantno pojavljuju novi materijali.
- Danas surađujemo s vodećim proizvođačima građevinskih materijala, građevinske kemije i ostalih proizvoda koji su vodeći u svojim djelatnostima, ističe direktor Branko Deković
 
 

Drvni centar Labinci


Drvni centar u Labincima nudi široku paletu dekora, laminata i parketa. Ako imate određenu ideju za kuhinju, sobu ili ormar, Elektrometal će izraditi gotov proizvod u skladu s vašim željama.
 
 

Građevinski centar Vranići


Prodajni asortiman građevinskog centra u Vranićima čini više od 13 000 artikala. Tu su građevinski materijali, boje, alati i proizvodi za uređenje okoliša, sve na jednom mjestu. Danas je Elektrometal jedan od vodećih distributera građevinskog materijala i građevinske kemije na području Poreštine i šire okolice, stoga budite sigurni u visoku kvalitetu materijala i stručno savjetovanje. 
 
 
U nastavku pogledajte video reportažu iz tvrtke Elektrometal

 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se