TRAŽIŠ? NAĐI.

Koje su prednosti peći na pelete? Predstavljamo peć na pelete ALINA Eva Calòr

ŠTO, GDJE, KAKO...?
16.10.2020. 13:15:00

Koje su prednosti peći na pelete? Predstavljamo peć na pelete ALINA Eva Calòr
Grijanje na peć na pelete s godinama je postalo sve popularnije zbog svojih pozitivnih karakteristika i prednosti u odnosu na ostale sustave grijanja. Peć na pelete osigurava isplativo, ekološko, sigurno i jednostavno grijanje. Svojim lijepim linijama i zavidnim dizajnom, u odnosu na ostale sustave grijanja, stvara dekorativni element svakog prostora, bilo da se radi o kućanstvu ili poslovnom prostoru. Kroz prozirna vrata ložišta možete vidjeti plamen, a upravljačka ploča omogućuje vam jednostavno rukovanje i podešavanje svih potrebnih parametara.
 
Prednost peleta je svakako i činjenica da imaju visoki sadržaj energije, a osim toga i  jednostavni su za transport, jednostavno se skladište i imaju niske emisije štetnih spojeva. Grijanjem na pelete u svoj dom ili poslovni prostor uvodite čišću, bogatiju i zdraviju mikroklimu.


Prodaja peći na pelete


Posjetili smo tvrtku Digitron iz Buja koja, između ostalog, u svojoj prodaji ima peći na pelete, kvalitetnih talijanskih proizvođača Palazzetti, Tepor, Punto Fuoco i Eva Calor. Peći na pelet postale su standard u asortimanu grijanja, a kako nam kaže tehnički direktor Valdi Glavičić:

"Uvidjeli su potrebu na tržištu za takvim proizvodom, zbog sve veće osviještenosti ljudi o ekologiji, ali i ekonomičnosti samog grijanja. Peleti su niže cijene od lož ulja, drveta ili propana, te se ovom vrstom grijanja može uštedjeti novac."

Ekonomično grijanje peći na pelet

 

Peć na pelete ALINA Eva Calòr


Razlika i osnovna prednost peći na pelete, osim uštede, je ta što se koristi daleko jednostavnije od primjerice grijanja na drva, te je tako primjenjivija današnjem načinu života, s obzirom da imamo vrlo malo slobodnog vremena. Peć na pelet je jedan automatski, elektronički sustav koji ne traži dodatne manipulacije kako bi se stavio u pogon - dovoljno je isprogramirati vrijeme kada će se ona upaliti, nakon čega se ona automatski pali bez prisutnosti operatera.
 
ALINA Eva Calòr dolazi u dvije varijante - nježno bež boji i raskošnoj bordo boji, kako bi se uklopila u svaki dizajn i stil. Klasične linije ove keramičke peći na pelete osiguravaju da nikad neće izgledati zastarjelo, jednako kod kuće opremljene u tradicionalnom i modernom stilu. S maksimalnom snagom od 9 kW i izlazom za dim na vrhu ili straga, ovaj visoko funkcionalni proizvod razlikuje se od svih ostalih keramičkih peći.
 
Karakteriziraju je pet razina radne snage, klizna ladica za uklanjanje pepela, a postoji mogućnost i daljinskog upravljača. Optimalna je za grijanje prostorija od 140 do 200m3, a njena klasa učinkovitosti je A+.
 
Peći na pelete, Buje
 
Digitron je osnovan 1971. godine i ubrzo je postao vodeća tvornica elektroničkih aparata i uređaja u regiji. Četiri je desetljeća sinonim za džepna i stolna računala, a gotovo da nema osobe koja nije čula za Digitron. Danas se mogu pohvaliti jednakom kvalitetom koju su održali sve ove godine, a prilagođavaju se vremenu i novim potrebama na tržištu.
 
Kako bi svoju peć na pelet ALINA Eva Calòr dobili odmah, ali i ostale modele, Digitron je za osigurao veliki izložbeni salon gdje je izloženo preko 30 modela peći na pelete spremnih za isporuku. Cijeli asortiman peći na pelete, kao i cijene, možete pogledati klikom na link.

Na eIstra.info potražite više informacija. Odlučite li se na kupnju peći na pelete, besplatnu formu za upit iskoristite kako bi dobili ponudu.
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se