Peran d.o.o. rješenja za tehničku zaštitu objekata na HoReCA Adria sajmu u Opatiji

ŠTO, GDJE, KAKO...?
6.10.2023. 8:20:30

Peran d.o.o. rješenja za tehničku zaštitu objekata na HoReCA Adria sajmu u Opatiji
U suvremenom svijetu gdje tehnološke inovacije oblikuju svakodnevni život, tvrtka Peran d.o.o. postavlja nove standarde tehničke zaštite imovine i objekata. Na predstojećem HoReCa Adria sajmu koji se održava od 26. - 28.10.2023. u Opatiji, posjetitelji će imati priliku iz prve ruke saznati kako funkcioniraju Peran d.o.o. tehnička rješenja. 
 
Hotelijeri, vlasnici turističkih agencija, apartmana i kuća za odmor oduševiti će se tehnologijom koja ne samo da povećava sigurnost objekata i imovine, već uvelike olakšava upravljanje istima od kojih su neke:
 

Pametni hotelski sustavi

Hotelski sistemi omogućuju veću sigurnost i kontrolu pristupa u hotelskim sobama, a gostima pružaju nevjerojatnu fleksibilnost i kontrolu nad svojim okruženjem - sve uz pomoć jedne kartice.
 
Upravljanje sobnom temperaturom, rasvjetom, mini barom, otvaranje glavnih vrata, ulaza u parking i jednostavno plaćanje hotelskih usluga neke su od opcija korištenja pametnih hotelskih sustava. 
 

Self check-in elektronski ključevi

Vlasnici ste apartmana ili kuće za odmor koja se ne nalazi u vašoj neposrednoj blizini ili pak ne stižete svakog gosta dočekati osobno? Self check-in sustavi donose niz prednosti za iznajmljivače, ali i za gosta, pružajući im fleksibilno vrijeme dolaska. 
 
Uz Easypin check-in sustav dolascima i odlascima gostiju upravlja se bez fizičke prisutnosti vlasnika ili djelatnika te je savršeno rješenje za korištenje u hostelima, apartmanskim naseljima, kućama i vilama za odmor. 
 

Videonadzor i sustavi zaštite od krađe

Protuprovalni sustavi i videonadzor vlasnicima objekata pružaju mir i sigurnost, posebno u mjesecima izvan sezone kada se objekti rjeđe posjećuju i postaju lakša meta provalnika. Videonadzor uz internet vezu omogućuje trenutnu provjeru objekta bez obzira gdje se nalazili, a upravljanje protuprovalnim sustavima također je moguće uz korištenje smatphone uređaja.
 
Posjetite Peran d.o.o. štand na HoReCa Adria i u novu turističku sezonu krenite s boljom zaštitom i kontrolom nad objektima i imovinom!


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više