TRAŽIŠ? NAĐI.

Posjetili smo uigrani dentalni tim iz Pule (video)

PODUZETNIČKE PRIČE
6.6.2017. 14:02:37

Posjetili smo uigrani dentalni tim iz Pule (video)
Lijepi zubi i blistav osmjeh zasigurno su jedan od najvažnijih čimbenika pri formiranju općeg dojma o nekoj osobi. Uz vrhunske mogućnosti moderne stomatologije, danas lijep osmijeh više ne predstavlja izuzetak, već opće prihvaćeni standard.

Ordinacija dentalne medicine u Puli pod vodstvom dr. Milenka Subotića pruža usluge estetske stomatologije, protetike, ortodoncije i implantologije. Primjenom najsuvremenije tehnologije i znanja, dr. Subotić i njegov stručan tim osiguravaju svojim pacijentima povjerenje, sigurnost i u konačnici blistav osmijeh.
 
Ordinacija dentalne medicine, pula

Implantologija


Specijalizirali su se u grani implantologije, a suradnja sa zubotehničkim laboratorijem Orlić omogućila je da pacijentima pruže brzu i cjelovitu uslugu. 

Nakon detaljnog pregleda i razgovara s pacijentom, slijedi rendgen i ortopan, koji omogućuju detaljno planiranje terapije. U dogovoru s pacijentom, odabire se vrsta implantata na koji se stavlja fiksni ili mobilni protetski nadomjestak.
 
Zubotehnicki laboratorij Pula
 

Zubotehnički laboratorij


Nakon pregleda i plana terapije, na redu je zubotehnički laboratorij Orlić. Uz pomoću CAD - CAM tehnologije izrađuju se najprecizniji nadomjesci, savršenog anatomskog i funkcijskog oblika, veličine i estetike. Uz iskustvo od 30 godina i najmoderniju digitalnu tehnologiju koja se konstantno nadograđuje, svakom pacijentu se osigurava potpuno zadovoljstvo i individualan pristup. 
 

Nakon više od 20 godina suradnje, dr. Milenko Subotić i Željko Orlić imaju svoju priču i jedinstvenu uslugu; na kraju dana, najbitniji je sretan osmjeh svakog pacijenta.

Više o ovog uigranom timu saznajte u video reportaži.


(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se