TRAŽIŠ? NAĐI.

Razmišljate o gradnji bazena? Evo koje su prednosti poliesterskih bazena

PODUZETNIČKE PRIČE
27.7.2018. 14:11:14

Razmišljate o gradnji bazena? Evo koje su prednosti poliesterskih bazena
Bazen je velika investicija, stoga je bitno vrlo dobro isplanirati njegovu ugradnju te hoćete li kroz duži period moći priuštiti njegovo održavanje. Za vrijeme ljetnih vrućina mnogi razmišljaju o načinima na koje se mogu rashladiti. Imate li veliko dvorište, ideja o bazenu nije tako loša.

Poliesterski bazeni i postupak ugradnje


Poliesterski bazeni čest su izbor za kućna dvorišta. Dolaze u mnogim oblicima, s lijepo zaokruženim uglovima, a naoko ih je teško razlikovati od onih betonskih. Poliesterski bazeni mogu biti izrađeni od jednog ili više dijelova, odnosno modularni, koji se spajaju na mjestu montaže. 

Svrstavaju se u kategoriju polumontažnih bazena jer na samoj bazenskoj konstrukciji ne zahtijevaju nikakve radove osim pripremnih i završnih radova na uređenju okoliša. Njihova ugradnja počinje transportom poliesterskog bazena u jednom komadu do pripremljenog iskopa s betoniranom temeljnom pločom. Dizalicom ih se sa šlepera prebacuje u iskop postavljen toplinskom izolacijom te se, usporedno s punjenjem vode zatrpavaju s rubne strane suhim betonom. 
 
Obrt Školjić, Medulin, poliesterski bazeni

Prednosti poliesterskih bazena


Nekoliko je prednosti zbog kojih je isplativije ugraditi poliesterski bazen u vaše dvorište: 

1. Brza i jednostavna ugradnja


Poliesterski bazeni jednostavnije se ugrađuju od onih betonskih. Također, postupak ugradnje puno je brži. Montažu je moguće obaviti u roku od dva do četiri dana

2. Dugotrajnost poliesterskih bazena


Poliesterski bazeni zahtijevaju minimalno održavanje, no ako se ono pravilno radi, vijek trajanja poliesterskog bazena može potrajati više od 20 godina. Mnogi obrti za prodaju i ugradnju bazena dat će vam dugoročnu garanciju na korito. 

3. Jeftinija montaža od betonskih bazena


Poliesterski bazeni su zbog svoje jednostavne ugradnje jeftiniji od betonskih. Montaža poliesterskog bazena ne traži zahtjevne radove kao što je to slučaj kod montaže betonskih bazena. Ipak, cijena poliesterskih bazena ovisit će o njegovim dimenzijama, proizvođaču te načinu ugradnje i izvođaču radova.
 
Obrt Školjić, Medulin, ugradnja bazena, poliesterski bazeni  
 
Iako se poliesterski bazeni ne grade na licu mjesta i ne zahtijevaju komplicirane pripreme, potrebno je da ih ugradi stručna osoba. Obrt Školjić iz Medulina bavi se prodajom i ugradnjom bazena, a posebno su se specijalizirali za ugradnju poliesterskih bazena. Želite li kvalitetan i brzo gotov bazen za plivanje u okruženju vašeg doma, posjetite njihove stranice na eIstra.info ili im se slobodno obratite za ponudu izvedbenog rješenja putem obrasca za upit
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se