TRAŽIŠ? NAĐI.

Trebate usluge građevinske mehanizacije? Javite se ovom obrtu iz Poreča!

PODUZETNIČKE PRIČE
22.10.2018. 14:43:01

Trebate usluge građevinske mehanizacije? Javite se ovom obrtu iz Poreča!
Jedan od ključnih čimbenika pri izvođenju građevinskih radova je kompletna građevinska mehanizacija. Rimanić obrt još od 1994. svojim klijentima pruža usluge uskopovezane s građevinarstvom, a tu se ubrajaju i usluge građevinske mehanizacije. 

Što je građevinska mehanizacija


Građevinska mehanizacija predstavlja sastavni dio opreme svake građevinske tvrtke ili obrta. Podrazumijeva sve vrste građevinskih i pogonskih strojeva, transportnih sredstava i postrojenja te ostalu tehnološku opremu i uređaje koji se koriste u građevini. 

Budući da gradnja od početka do kraja radova zahtijeva raznovrsnu tešku opremu, potrebno je uvijek imati na raspolaganju nekoliko osnovnih i najkorištenijih strojeva. Često korištena građevinska mehanizacija svakog građevinskog poduzeća su bageri i minibageri, utovarivači, valjci, viljuškari, rovokopači, buldožeri... Korištenje ove opreme radnicima omogućava uštedu vremena i rada. 
 
Rimanić, POreč, građevinska mehanizacija, građevinski strojevi 

Usluge građevinske mehanizacije u Istri


Rimanić obrt
ponudit će vam velik izbor građevinskih strojeva i komponenata građevinske mehanizacije kako bi vaš građevinski projekt protekao bez ikakvih problema i zastoja. Ono o čemu vode računa je da su njihovi strojevi kvalitetni, očuvani i prate razvoj tehnologije, a osoblje posvećeno radu i klijentovim željama. 

Trebate li najam mehanizacije za zemljane ili betonske radove, kopanje rovova kako biste polagali cijevi i kablove, strojeve za podizanje teškog tereta i transport, u Rimanić obrtu pronaći ćete pouzdanu građevinsku mehanizaciju visokih performansi kojima ćete ubrzati vaš građevinski projekt. Ponudit će vam širok izbor opreme za visoko ili niskogradnju te industrogradnju, a usto će vas osigurati i prijevoz strojeva do gradilišta u što kraćem roku. 
 
Rimanić, POreč, građevinska mehanizacija, građevinski strojevi 

Uz usluge građevinske mehanizacije, obrt Rimanić iz Poreča dugi se niz godina bavi i iskopima i građevinskim radovima u niskogradnji, a od 2008. intenzivno se bave i hortikulturom, uređenjem i projektiranjem okućnica te sustavima automatskog navodnjavanja na području Istre. Sve njihove usluge možete provjeriti na stranicama portala eIstra.info
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se