Zdrava i lagana sourdough pizza pravi je hit među pizzama

ŠTO, GDJE, KAKO...?
8.5.2018. 10:51:00

Zdrava i lagana sourdough pizza pravi je hit među pizzama
Tijesta za kruh, peciva i pizze u koja se umjesto kvasca dodaje sourdough tijesto (starter tijesto) postali su pravi hit u svijetu. Yummy pizza iz Pule, specijalizirana za izradu i dostavu pizza, pokrenula je pravi boom u izradi tijesta za pizzu na ovim prostorima. Saznajte zašto je upravo ovaj način izrade tijesta bolji i zdraviji odabir od onih klasičnih.
 

Sourdough tijesto za pizzu

 
Razlog zašto su Yummy pizze drugačije od onih uobičajenih je korištenje starter ili sourdough tijesta. Što je uopće starter tijesto? Najjednostavnije rečeno, za izradu sourdough tijesta se, umjesto industrijskog kvasca, koristi kiselo tijesto, čije sazrijevanje vremenski traje duže. Fermentacijom se razvijaju dobre bakterije i razgrađuju fitinske kiseline žitarica i dio glutenskih bjelančevina. Rezultat je zdravije i probavljivije tijesto s više hranjivih tvari koje se odlikuje boljim aromama, svježinom i punim ukusom.
 
 
 

U nekoliko klika do savršene pizze

 
Pod sloganom "Savršeno radimo samo jednu vrstu pizza – vašu", platforma Moja Pizza putem mobilne aplikacije i web portala povezuje kupca i pizzeriju. Preuzimanjem aplikacije, korisnik može, osim naručivanja ponuđenih vrsta pizza, odabrati između četrdesetak sastojaka i sam kreirati pizzu po svom guštu. Ovakav način naručivanja jednostavniji je i brži, nudi se mogućnost korištenja raznih popusta, a prije same narudžbe vidljiv je točan iznos vaše narudžbe.
 

Ukusna pizza po pristupačnoj cijeni

 
Yummy pizza specijalizirala se isključivo na izradu pizza i dostavu. Nakon kreiranja savršene pizze, možete naručiti dostavu na vašu adresu ili je osobno preuzeti. Fokus na izradu pizza, a ne pružanje usluga konzumacije jela u lokalu omogućava ovoj inovativnoj pizzeriji da svoju energiju usmjeri isključivo u kvalitetu tijesta i ponudu pizza. Takav poslovni model omogućio im je razvijanje vrhunske pizze po iznimno pristupačnim cijenama.
 
 
 
Prateći globalne trendove ugostiteljstva, Yummy pizza poslovni je koncept koji uvodi revoluciju u načinu konzumiranja pizza. Želite li nutricionistički kvalitetniju i hranjiviju pizzu koju možete konzumirati u udobnosti vašeg doma preuzmite aplikaciju.
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više