Pošalji upit
Slanje…

GRŽINIĆ

Revizijske usluge, knjigovodstveni servis, Istra, accounting service, contabile

Neva i Ivo Gržinić
Lokacija
Kontakt
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

Knjigovodstveni servis Gržinić d.o.o. posluje već 26 godina. Ovlaštena osoba za zastupanje je gđa. Neva Gržinić, dipl. oec., ovlašteni računovođa i revizor, sa iskustvom od preko 40 godina rada na vodećim funkcijama u financijskom, revizijskom i računovodstvenom sektoru.

Tvrtka broji 8 zaposlenih, a sjedište tvrtke je u Labinu, gdje je ured u blizini svih važnijih poslovnih banaka i ostalih institucija.

Naime, glavna djelatnost tvrtke je pružanje računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga, financijsko i porezno savjetovanje. Osim hrvatskih poduzeća, imamo iskustva i u pružanju računovodstvenih usluga predstavništvima stranih kompanija u Hrvatskoj.

Naši stručni djelatnici savjetovati će Vam kako da planski ostvarite značajne uštede u svom poslovanju, maksimalno iskorištavajući porezne prednosti i smanjujući porezne obveze.

Proizvodi i usluge

U suradnji sa tvrtkom Rafial d.o.o. koja je specijalizirana za revizijske usluge uspješno poslujemo, a dokaz kvalitete poslovanja i pruženih usluga je i više od 80 zadovoljnih klijenata.

Tvrtka Rafial d.o.o. omogućuje svojim klijentima, vlasnicima, menadžmentu i ostalim korisnicima računovodstvenih usluga donošenje kvalitetnih poslovnih odluka temeljenih na činjeničnom stanju.

Revizijske usluge obuhvaćaju reviziju financijskih izvještaja propisanih zakonom, reviziju financijskih izvještaja, poslovanja ili segmenta poslovanja za potrebe menadžmenta i/ili vlasnika, reviziju pripajanja i spajanja, reviziju osnivanja te reviziju povećanja kapitala. 

Za više informacija, kontaktirajte nas telefonski ili nam pošaljite upit.

Reference

Neke od referenci možete pogledati ovdje.

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se