Transporti Stankić među rijetkima u Hrvatskoj nude potpuna logistička rješenja

ŠTO, GDJE, KAKO...?
28.3.2024. 10:56:00

Transporti Stankić među rijetkima u Hrvatskoj nude potpuna logistička rješenja
Prijevoz tereta puno je više od samog transporta od točke A do točke B. Današnje tržište zahtijeva ne samo brz, već i pažljivo osmišljen logistički lanac koji će robu i materijale prevoziti sigurno, ekonomično i efikasno. Tražite li pouzdanog partnera za domaći ili međunarodni transport i ostale logističke usluge, pozornost treba obratiti na transportne rute, lokaciju skladišta, vrstu tereta i vozni park.

S time je dobro upoznat tim Transporti Stankić, koji se s iskustvom od 20 godina u pružanju cjelokupnih logističkih usluga izdvaja među ostalima u regiji. Što je sve potrebno za uspješan logistički proces, pročitajte u nastavku. 

Sastavljanje logističkog plana, od skladištenja do distribucije


Ovisno o vrsti i količini tereta, budžetu klijenta i krajnjoj destinaciji, kreira se i pažljivo koordinira plan koji će osigurati glatko funkcioniranje cjelokupnog logističkog procesa.

Među prvim koracima je skladištenje, gdje se roba prihvaća, sortira, označava te se zajedno s dokumentacijom čuva do transporta. S visokim sigurnosnim standardima i primjenom suvremenih sustava organizacije i praćenja robe, osigurava se najbolja učinkovitost upravljanja teretom. 
 
logistika

Posebna pažnja posvećuje se i fazi pripreme tereta za transport koja obuhvaća pakiranje, manipuliranje i utovar po pravilima struke, kako bi se minimizirao rizik od oštećenja tijekom prijevoza

Osim navedenog, strateške lokacije skladišta Transporta Stankić u Novigradu i Zagrebu koje se nalaze u blizini ključnih transportnih ruta još su jedan čimbenik uspješne logistike.

Odabir optimalne rute domaćeg i međunarodnog prijevoza tereta


Odabrati partnera s najboljim optimalnim rutama znači osigurati efikasnost u prijevozu te smanjiti troškove i vrijeme dostave. Transporti Stankić koriste suvremenu tehnologiju i stručnost svojeg tima kako bi kontinuirano analizirali prometne uvjete i prilagodili domaće i međunarodne rute, čime je efikasnost zajamčena, kao i zadovoljstvo klijenata.

Suvremena vozila za prijevoz različitih vrsta tereta


Korištenje suvremenih vozila prilagođenih specifičnostima tereta igra ključnu ulogu u stvaranju uspješnog logističkog sustava.

Za prijevoz kvarljive robe, svježih namirnica ili farmaceutskih proizvoda, koriste se posebna vozila s hladnjačama koje održavaju temperaturu tijekom cijelog transporta. Transporti Stankić potpuno su opremljeni i za prijevoz opasnih tvari prema ADR (Europskom sporazumu o prijevozu opasnih tvari), što podrazumijeva kvalificirano osoblje i korištenje vozila opremljenih za siguran prijevoz opasnih materijala. 
 
transporti stankic

Za prijevoz ostalog tereta koriste se kamioni nosivosti do 3.5 t, kao i manja dostavna vozila za isporuke na kraćim relacijama ili brže manevriranje. Vozila su opremljena uređajima za praćenje u stvarnom vremenu, što omogućuje transparentnost, bolju koordinaciju logističkog centra a time i bolju kvalitetu usluge tijekom transporta i distribucije.

Sve ove faze zajedno čine integrirani logistički lanac, a odabir partnera poput Transporti Stankić jamči da će svaka faza biti pažljivo planirana i izvedena s maksimalnom efikasnošću.

Kroz brze odgovore na upite, prilagođene pristupe logističkim izazovima te transparentnu komunikaciju, još od svojeg osnivanja, Transporti Stankić ostvaruje dugoročna partnerstva s klijentima.
 
Više informacija o svim uslugama koje nude saznajte ovdje.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više