Koju vrstu poslovnog subjekta odabrati, kako napraviti dobar poslovni plan i ostvariti bespovratna sredstva za zapošljavanje?

SEMINARI I EDUKACIJE
6.2.2023. 8:29:51

Koju vrstu poslovnog subjekta odabrati, kako napraviti dobar poslovni plan i ostvariti bespovratna sredstva za zapošljavanje?
Aktivno razmišljate o pokretanju vlastitog poslovnog subjekta ali niste sigurni koji oblik bi za vas  bio najpovoljniji; paušalni obrt, obrt, d.o.o. ili j.d.o.o. Imate odličnu poslovnu ideju ali niste sigurni kako to predočiti u poslovnom planu ili jednostavno nešto želite a nemate jasnu sliku o tome što i kako napraviti i pri tome osigurati sredstva za financiranje.
 
Pridružite nam se na predavanju  koje će održati Gabrijela Božić Radessich (Dom obrtnika d.o.o.) na temu kako odabrati odgovarajući poslovni subjekt za buduće poslovanje, Marijana Kordić (MK Concept) i Irena Šker (EU 22) na temu kako napisati dobar poslovni plan i na temelju njega dobiti poticaj za samozapošljavanje. Predavanje je organizirano u suradnji s Udruženjem obrtnika Poreč.


Predavanje se održava u Obrtničkom domu, Partizanska 5a, u UTORAK 7. veljače 2023. s početkom u 12,00 sati, u trajanju od oko sat vremena.

 
Besplatan pristup uz obaveznu prijavu putem linka: https://forms.gle/HaccL5H6r6aeNfQX9
 
(I: Udruženje obrtnika Poreč)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više