TRAŽIŠ? NAĐI.

51. Međunarodni obrtnički i poduzetnički sajam u Celju 2018.

BIZZDOGAĐANJA
24.7.2018. 9:09:04

51. Međunarodni obrtnički i poduzetnički sajam u Celju 2018.
Hrvatska obrtnička komora organizirat će i sufinancirati s 50% cijene standardno uređenog izložbenog prostora za kolektivan nastup članova HOK-a na 51. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2018., najvećem obrtničkom sajmu u široj regiji, koji će se održati od 11. do 16. rujna 2018. godine na prostoru Celjskog sajma u gradu Celju.

Međunarodni sajam u Celju je respektabilna sajamska izložba s oko 1 500 izlagača iz 33 države svijeta, s velikom posjećenošću (oko 120 000 posjetitelja u 2017. godini iz 40 država svijeta) te je mjesto kvalitetne prezentacije proizvoda i usluga za obrtnike i poduzetnike koji žele u direktnom kontaktu s potencijalnim kupcima provjeriti kvalitetu svojih proizvoda i usluga, s ciljem izvoza te dolaska do novih poslovnih kontakata za buduće poslove.

Izložbeni program sajma u Celju obuhvaća: poslovne susrete, međunarodna predstavljanja, strojeve i opremu za drvo i metal, opremu od inoxa, elektrotehniku, preradu plastike, gume, obradu metala, strojogradnju, prehranu i ugostiteljstvo, izradu alata za obradu drva, plastike i metala, namještaj i unutarnje uređenje, završne radove u graditeljstvu, alate za uređenje doma i okolice, energetiku, građevinarstvo i unutarnje opremanje, opremu za prehrambenu industriju i ugostiteljstvo, turizam, mehanizaciju sela, građevinsku mehanizaciju, montažne kuće, proizvode široke potrošnje, telekomunikacije, IT opremu...

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu „ključ u ruke” – svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-Celje-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma Celje, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa po principu „ključ u ruke”, uz sufinanciranje HOK-a za članove HOK-a od 50% iznosi 72,80 EUR-a po m2 + PDV (25%), odnosno ukupno iznos za sufinancirane izlagače je 91,00 EUR/m2 za standardno uređen izložbeni prostor.

Puna cijena izlaganja po principu „ključ u ruke” standardno uređenog izložbenog prostora, za poduzetnike koji nisu članovi HOK-a iznosi 145,60 EUR-a po m2 + PDV (25%), odnosno 182,00 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora.

Za prijavu nastupa na sajmu izlagač treba dostaviti:

  • prijavu – u prijavi obvezno navesti potreban namještaj na štandu,
  • podatke o robi i/ili promotivnim materijalima koji se šalju na sajam,
  • izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koji je naveo u obrascu „Podaci o robi izlagača",
  • Privolu za korištenje osobnih podataka potrebnu za pripremu nastupa na 51. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2018.

Rok prijave nastupa: 10. kolovoz 2018. godine ili do popune izložbenog prostora

Dodatne informacije te prijavnice možete preuzeti na stranici Hrvatske obrtničke komore

(I:hok.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se