TRAŽIŠ? NAĐI.

HR Days konferencija: Saznajte sve o ljudskim potencijalima od stručnjaka

BIZZDOGAĐANJA
11.2.2020. 9:18:32

HR Days konferencija: Saznajte sve o ljudskim potencijalima od stručnjaka
HR Days konferencija najveće je regionalno okupljanje stručnjaka iz sektora ljudskih resursa. Sada je već osma godina kako će se događaj održati u Rovinju u organizaciji portala MojPosao. Partneri su Algebra i Hrvatski Telekom, a sponzor konferencije je Adacta. 

Kroz dva dana, 19. i 20. ožujka 2020. u hotelu Lone naglasak će biti na temama poput kreiranja vrijednosti, agilnog HR i autentičnog vodstva. Vrhunski domaći i strani predavači predstavit će trenutnu situaciju na tržištu rada te vas uvesti u HR trendove. 

Kao glavni govornik ove je godine najavljen Dave Ulrich, "Otac modernog HR-a". On će publici pojasniti zašto je baš ovo vrijeme idealno za rad u odjelu ljudskih potencijala. Masterclass radionica "HR for HR: The Impact of HR Competencies and HR Department Activities on Value Creation" održat će se 19. ožujka, a prijaviti se mogu svi oni koji žele znati što je sve potrebno da biste postali učinkovit HR stručnjak. 

Među predavačima su i Johan Driessens, Debra Corey, Riina Hellström, Blaire Palmer i Ranko Rajović.

Osim zanimljivih i poučnih predavanja, organizatori su pripremili i interaktivne radionice, zdrave jutarnje aktivnosti i nezaobilazan party. Također, na završni dan konferencije dodijelit će se nagrade "Najbolje HR prakse" za 2019. godinu. 

Kotizacija za najveću regionalnu HR konferenciju iznosi 5 115,00 kn + PDV. Ako ste klijent portala MojPosao, ostvarujete pravo na popust pa je cijena 3 905,00 kn + PDV. Kotizacija uključuje: 
  • sudjelovanje na predavanjima i radionicama, 
  • pauze za kavu, 
  • buffet doručak oba dana, 
  • sudjelovanje na domjenku i partyju. 

Masterclass kotizacija u iznosu od 7 550,00 kn + PDV, pokriva: 
  • Leadership program s Daveom Ulrichom - predavanja i Q&A, 
  • VIP večeru u Grand Park Hotelu Rovinj, 
  • sudjelovanje na konferenciji, 
  • pauze za kavu, 
  • buffet doručak oba dana, sudjelovanje na domjenku i partyju. 

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se