TRAŽIŠ? NAĐI.

Za sve poduzetnice koje žele naučiti kako donositi bolje poslovne odluke na temelju intuicije

BIZZDOGAĐANJA
12.2.2020. 9:11:14

Za sve poduzetnice koje žele naučiti kako donositi bolje poslovne odluke na temelju intuicije
Women in Adria već 6 godina organizira event pod nazivom Networking breakfast. Od 2019. godine događaj se seli po gradovima diljem Hrvatske. 

Networking breakfast na temu "Kako izbrusiti intuiciju i donositi bolje poslovne odluke" održat će se 21. veljače 2020. u Bjelovaru, na adresi Trg Eugena Kvaternika 7 (Bistro Franz).

Radni dan poduzetnice ili bilo koje zaposlene žene katkada može biti kaotičan, što dovodi do povećane razine stresa. Reakcija na njega je psihički negativna, a u poslovnom smislu gubite koncentraciju, opada vam sposobnost odlučivanja i kreativnosti te se osjećate loše. Pitate se kako unatoč stresu i dalje biti uspješna poduzetnica i stići sve? 

Uspješni poslovnjaci danas koriste razne antistres tehnike i tehnike razvoja intuicije kako bi ostali učinkoviti i staloženi. Predavačica Ana Keglović Horvat otkrit će kako vam razne metode mogu pomoći u smanjenju nervoze. 

Polaznice će naučiti: 

  • koje su tehnike za smanjenje stresa
  • kakav je odnos između svjesnog i nesvjesnog uma
  • zašto imate određene probleme i jesu li vam oni zaista potrebni, 
  • tehniku programiranja od 1 do 10
  • tehniku intuitivnog donošenja odluka

Program započinje u 9 sati, a predviđeno je trajanje 2 sata. Kotizacija iznosi 220,00 kuna, a za članice Women in Adria i RBA klijentice cijena je 120,00 kn te pokriva networking, predavanje i doručak. PDV je uključen u navedeni iznos. 

Prijavite se na Networking breakfast

 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se