TRAŽIŠ? NAĐI.

U svoje poslovne vještine uvrstite i situacijsko vodstvo!

BIZZDOGAĐANJA
18.2.2020. 9:32:25

U svoje poslovne vještine uvrstite i situacijsko vodstvo!
U današnjem kompliciranom svijetu nije dovoljno imati jedan stil vođenja. Da biste bili uspješni moramo biti fleksibilni!

Kroz trening Situacijsko vodstvo naučite prepoznati razinu kompetencija svojih zaposlenika, te kako ih motivirati da daju sve od sebe, iz situacije u situaciju.  Vjerujemo da ste se našli u situaciji kada vam se činilo da ste „zapeli" s nekim od članova tima ili ste možda primijetili da ste skloniji koristiti određeni stil vodstva u odnosu na ostale pa odabrane strategije nisu dale željene rezultate.

Rješenje leži u fleksibilnosti jer je praksa odavno pokazala da one size fits all pristup jednostavno ne dovodi do uspjeha. Model situacijskog vodstva počiva upravo na fleksibilnosti i učinkovit je alat koji menadžeru pruža jasne smjernice djelovanja, ubrzava razvoj kompetencija članova tima i jača njihovu motivaciju. Polazi od dva aspekta razine spremnosti zaposlenika; razine stručnosti s jedne i njihove trenutne motivacije i samopouzdanja s druge strane. Za svaku razvojnu fazu primjenjuju se različiti stilovi vođenja, uzimajući pritom u obzir i razinu složenosti zadatka koji se dodjeljuje.

Seminar Situacijsko vodstvo održat će se 3. ožujka 2020. u prostorijama HalPeta na adresi Iločka 1, Zagreb. Vremensko trajanje treninga je od 9:00 do 16:00.

Cilj treninga je prepoznati vlastiti dominantni stil, naučiti prepoznati razinu spremnosti svojih zaposlenika; razinu njihovih kompetencija i njihovu motiviranost. Nakon treninga znat ćete odabrati odgovarajući stil vodstva, ovisno o situaciji, praktično ćete isprobati različite stilove i tako unaprijediti svoj način vodstva i ubrzati razvoj članova svog tima.

Kratki sadržaj


  • Stilovi vođenja i ponašanja vođe
  • Prednosti situacijskog vodstva
  • Razine spremnosti zaposlenika
  • Model situacijskog vođenja
  • Dirigiranje
  • Poučavanje
  • Praćenje sudjelovanja
  • Delegiranje
  • Kako odabrati pravi stil i uspješno razvijati tim

Kome je trening namijenjen?


Direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, voditeljima timova i odjela i svima onima koji upravljaju timovima i ljudima i žele unaprijediti svoj stil vođenja i ubrzati svoj osobni razvoj i razvoj članova svog tima.

Kotizacija 


Kotizacija za sudjelovanje na seminaru iznosi 2025,00 kn po osobi. PDV je uključen u cijenu. Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

Ispunjavanjem prijavnice rezervirat ćete mjesto na odabranom treningu.

(I: halpet.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se