TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: 6 boja za razmišljanje

BIZZDOGAĐANJA
24.1.2020. 8:47:03

Seminar: 6 boja za razmišljanje
Razmišljanje nas dovodi do raznih zaključaka. Zamislite samo gdje možete dospjeti ako u razmišljanje uključite malo kreativnosti.

Što učiniti kada se borite s nejasnim i konfuznim rješenjima i idejama? Potrebno vam je brzo i efikasno rješenje, ali vas je strah odmaknuti se od usvojenih obrazaca razmišljanja. Vrlo često, niste ni svjesni da vam je potreban upravo drugačiji pristup, neobične, a opet potpuno logične tehnike koje mogu uvelike pomoći u sagledavanju i rješavanju problema.

Seminar "6 boja za razmišljanje" održat će se 7. veljače 2020. u Zagrebu, na adresi Iločka 1. 

HalPetovi treneri upoznat će vas s tehnikom paralelnog mišljenja, Six Thinking Hats®, kako biste jedan izazov, problem ili ideju mogli razmotriti iz više različitih gledišta i pritom oslobodili kreativca u sebi.

Ta tehnika pomoći će vam sagledati probleme, odluke i situacije iz različitih perspektiva, jednu po jednu, kako bi se dobila što šira slika. Ona potiče razmišljanje "out of the box" i vodi k stvaranju inovativnih rješenja, čini timski rad učinkovitijim te pospješuje motivaciju i ubrzava procese.

U ovoj vrlo učinkovitoj tehnici svaka boja šest šešira za razmišljanje predstavlja različit način razmišljanja temeljen na informacijama, emocijama, oprezu, optimizmu, kreativnosti i općoj slici.

Na HalPet treningu 6 boja za kreativno razmišljanje naučit ćete kako biti kreativniji u rješavanju problema i kako izaći "van okvira".

Kratki sadržaj


  • Kreativno, kritičko  v.s. lateralno razmišljanje,
  • Kako problem pretvoriti u priliku,
  • Prednosti lateralnog razmišljanja,
  • Tehnika 6 šešira za razmišljanje  (6 Thinking hats),
  • Kada koristiti tehniku 6TH ®,
  • Individualni problem, izazov ili situacije i kako ga jednostavno riješiti pomoću tehnike 6TH,
  • Timski problem ili izazov i kako ga riješiti ga jednostavno riješiti pomoću tehnike 6TH.
 

Kome je trening namijenjen?


Svima koji žele lakše donositi odluke i jednostavnije i smirenije rješavati probleme; poslovnim ljudima, studentima, svim odraslima, učenicima i djeci te  svima koji žele unaprijediti svoju učinkovitost u bilo kojem području svoga života i rada.

Kotizacija


Kotizacija za sudjelovanje na seminaru iznosi 1562,50 kn po osobi. U cijenu je uključen PDV. Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

Prijava na seminar 

 
(I: halpet.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se