TRAŽIŠ? NAĐI.

Edukacije za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi

BIZZDOGAĐANJA
14.2.2020. 8:40:22

Edukacije za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi
U 2020. godini nastavlja se s ciklusom dvodnevnih edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi, u organizaciji Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) i Hrvatske gospodarske komore (HGK).

Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu (NN 130/17) od 3. prosinca 2019. godine, sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. 

Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma. Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći na službenim stranicama Sektora za turizam HGK.

U Puli će se dvodnevna edukacije za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi održati 27. i 28. veljače 2020. godine u Županijskoj komori Pula, Carrarina ul. 5. 

Preuzmite program sa satnicom predavanja. 

Prijave na edukacije moguće su putem online prijavnica. Registracija polaznika počinje u 8 sati i 30 minuta, a početak je predviđen u 9 sati.

Cijena za tvrtke članice HGK jest 150 kuna po polazniku, dok je za obrte i druge nečlanice HGK cijena 300 kuna. Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje uvjerenja o pohađanju.

Nakon online prijave, potrebno je uplatiti odgovarajuću kotizaciju bez koje prijava nije valjana, najkasnije dva dana prije održavanja edukacije. 

OPIS PLAĆANJA: Edukacija Pustolovni turizam PU
IBAN: HR1423400091100241295
MODEL: HR00
POZIV NA BROJ: 2493730-162-2020

Kontakt osoba za sve dodatne informacije je Adriana Marković, 052/378 126, amarkovic@hgk.hr).

(I: hgk.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se