TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Digitalni marketing u turizmu

BIZZDOGAĐANJA
28.11.2019. 9:07:43

Seminar: Digitalni marketing u turizmu
Internetsko oglašavanje omogućuje najtočnije i najbrže mjerenje povratnih podataka od svih oglasnih kanala. Stoga se uz digitalni marketing često postiže snažan rast prodaje, bez obzira nudite li uslugu ili proizvod i bez obzira nudite li lokalno, globalno ili ciljano samo u nekim državama ili gradovima.

Google Ads je sustav oglašavanja koji se odvija na Googleu i u Google partnerskoj mreži. Google je najveća svjetska tražilica, a drugi najveći broj pretraga događa se na YouTube video servisu, koji je isto u vlasništvu Googlea. Google i partneri s kojima radi dosežu do preko 80% internetske populacije. Samo Google ima 8 proizvoda koje redovito koristi preko milijardu korisnika. Da bi znali izvući najveću korist iz Google Ads oglašavanja, potrebno je razumjeti mogućnosti i ograničenja sustava. Pogotovo to vrijedi za oglašivače u turizmu koji imaju ogromnu konkurenciju s vrlo izdašnim proračunima.

Na seminaru Digitalni marketing u turizmu pokazat će se nekoliko alata važnih u pripremi kampanje za oglašavanje i prepoznavanje trendova u turizmu s naglaskom na specifične oblike turizma koji su najbrže rastući segment turizma (eno-gastro-etno, hike-bike-walk, culture i sl.). Seminar će se održati 13. prosinca 2019. u hotelu Sheraton u Zagrebu s početkom u 9 sati

Naučit ćete kako se pripremiti za specifične niše kako biste postigli što bolje povrate ulaganja već za sljedeću sezonu. Ako već koristite Google Ads oglašavanje, ili vam to netko radi, dobit ćete informaciju koja 3 izvještaja su dovoljan indikator kvalitete kampanji i ulaganja.

Facebook
, uz Google, drži najviše budžeta za oglašavanje na internetu. Dok se Google oglašavanje najviše koristi kada se želite oglašavati korisnicima koji konkretno traže ono što nudite, društvene mreže vam pomažu u procesu same prodaje turističkih aranžmana. S obzirom na to da Facebook aktivno koristi više od 2 milijarde korisnika, velik je potencijal za neposrednu dvosmjernu komunikaciju s njima. 

Ako nemate na raspolaganju proračun za oglašavanje kao Booking.com koji je u grupaciji koja ulaže u oglašavanje preko 5,3 mlrd U$ godišnje, onda je ovo seminar za vas. Naučit ćete kako se pripremiti za efikasno ulaganje u Google Ads sustav tako da već i malim ulaganjem postignete dobre povrate. Naučit ćete "čitati" što vaši kupci žele i gdje to pronaći. S druge strane, naučit ćete postaviti očekivanja i strategiju za komunikaciju na društvenim mrežama, kao i kako koristiti alate za oglašavanje ciljanoj publici. Pokazat će vam se kako koristiti retargeting, odnosno prikazati oglase posjetiteljima vaše web stranice (a to je ono što Booking stalno radi).

Namjena seminara 


Seminar je namijenjen iznajmljivačima privatnih smještaja, voditeljima hotela, vlasnicima kuća i apartmana, kampovima, putničkim i turističkim agencijama, svima koji rade u turizmu.

Iz programa seminara


  • Neki trikovi u Google tražilici koje niste znali
  • Koji su alati dostupni za besplatnu provjeru moje web stranice?
  • Kako istražiti trendove i želje turista na tržištima po izboru sudionika. Alternativno će se pokazati kako analizirati potencijalnog turista iz Austrije ili Njemačke?
  • Ako imate Google Ads kampanju naučit ćete koje podatke vam sustav može dati da lakše razumijete tržište
  • Želite li naći gdje se krije potencijal za rast i razvoj?
  • Zašto Facebook i Instagram nisu Google?
  • Što možemo očekivati od Facebooka (možemo li sa 5EUR dnevno oglašavati svima koji žive u Njemačkoj i nuditi im ljetovanje kod nas?)
  • Koja je fora s tim Instagramom, svi pričaju o njemu?
  • Kako raditi Facebook oglašavanje, puno konkretnije i bolje od običnog klikanja na Boost post (i zašto Boost post nije u većini slučajeva najbolje rješenje)
  • Koji format oglasa na Instagramu se pokazuje kao najbolji?

Kotizacija

 
Kotizacija za seminar iznosi 1390,00 HRK. U cijenu nije uračunat PDV.

Prijava na seminar

 
(I: mapaznanja.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se