TRAŽIŠ? NAĐI.

Konferencija Superprodavač 2018.

BIZZDOGAĐANJA
26.6.2018. 9:13:10

Konferencija Superprodavač 2018.
Poslovni savjetnik devetu godinu u Zagrebu, 15. i 16.11.2018. organizira najveću edukativno poslovnu konferenciju i dodjelu godišnjih nagrada B2B Superprodavač za 2018. godinu!

Dvodnevna konferencija edukativno je poslovnog karaktera, namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima te svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine.

Predavači su eksperti u prodajnim disciplinama za B2B i B2C prodaju koji sudionicima konferencije prezentiraju novitete u prodajnom sektoru, ali i nadograđuju njihova znanja i tehnike s prijašnjih konferencija.

Sudionici će imati prilike sudjelovati na 23 predavanja iz područja prodaje koja će održati 22 vrhunska predavača-prodajnih konzultanata.

Predavači su: Petar Majstrović, Toni Babić, Željko Šundov, Mirela Španjol Marković, Saša Petar, Mladen Jančić, Branko Pavlović, Gordana Kadoić, Dragan Knežević, Matej Sakoman, Ivana Zvrko, Ana Šimunović, Sanja Gomuzak, Kamilo Antolović, Siniša Begović, Ivica Penić, Igor Herceg, Sandro Kraljević, Nikša Sviličić, Inga Lalić, Bojan Kovačević i Danijel Bićanić.

Kotizacija za oba dana iznosi 1.570,00 kn + 25% PDV (ukupno 1.962,50), a popusti se odobravaju za rane prijave i veći broj polaznika. U cijenu su uračunata predavanja prema dvodnevnom programu organizatora, radni materijal te potvrda o sudjelovanju.

Prijavite se na konferenciju i ne propustite priliku za networking s kolegama iz prodajne struke iz Hrvatske i inozemstva te dodjelu godišnjih nagrada B2B Superprodavač godine!

Program i dodatne informacije možete saznati na stranicama Poslovnog savjetnika

(I: poslovni-savjetnik.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se