TRAŽIŠ? NAĐI.

Otvorene su prijave za PROMOARH - međunarodni sajam graditeljstva

BIZZDOGAĐANJA
7.6.2019. 8:53:06

Otvorene su prijave za PROMOARH - međunarodni sajam graditeljstva
PROMOARH međunarodni sajam graditeljstva je prvi specijalizirani događaj na području Istarske županije, a svoja će vrata otvoriti 18. rujna 2019. godine.

Sajam graditeljstva je značajna manifestacija koja omogućuje svim zainteresiranim subjektima građevinskih djelatnosti da na jednom mjestu predstave svoje inovativne proizvode, usluge i znanje uz snažnije povezivanje s domaćim i inozemnim partnerima kako bi graditeljstvo postalo sigurnije, efikasnije, isplativije, inovativnije i održivo.

Cilj sajma je omogućiti sudionicima komunikacijsku platformu orijentiranu na uspješniju budućnost graditeljstva, a sve u cilju zadovoljavanja preduvjeta za širenje vlastitih inovativnih, tehnoloških i proizvodnih rješenja koja su sada potrebna za rješavanje globalnih, ekoloških i ekonomskih izazova u građevinskoj industriji.

Sajam objedinjuje znanje iz svih grana građevinske industrije koja na visokoj međunarodnoj razini promiče konkretnu razmjenu ideja i informacija. Omogućuje izlagačima da uđu na nova međunarodna tržišta i svim posjetiteljima pruža mogućnost pristupa originalnim, praktično orijentiranim perspektivama i trajnoj dodanoj vrijednosti.

Sajam graditeljstva zamišljen je kao jedinstvena platforma za umrežavanje s proizvođačima, prodavačima, izvođačima radova, pružateljima usluga i kupcima iz građevinske industrije, koja predstavlja savršeno mjesto za investicijske odluke te izvor inspiracije za arhitekte i inženjere.

Vodeći proizvođači u industriji te inovativni pojedinci predstavit će svoje proizvode i usluge za komercijalnu izgradnju, stambenu izgradnju, unutarnje radove, kako za novogradnju tako i za obnovu i modernizaciju. Uz mnoštvo mogućnosti za povezivanjem sa stručnjacima iz građevinske industrije sudionici sajma dobit će priliku da svoje poslovanje podignu na višu razinu.

PROMOARH u svom programu nudi "Education point", zamišljen kao centar za profesionalne seminare iz područja upravljanja projektima, programima i portfeljima građevinske industrije. Jer, građevinskim projektima potrebno je znati i uspješno upravljati kako bi sami projekti bili uspješniji. Seminari se nude kao opcija za praktičare ili istraživače koji žele unaprijediti vlastite kompetencije. Tematika seminara bavit će se potrebama struke, kako bi se pokušalo dati odgovor najvećim izazovima u području upravljanja projektima, programima i portfeljem u građevinskom sektoru.

Digitalizacija, energetska učinkovitost, inovativni proizvodi i tehnologije samo su neki od aktualnih trendova u građevinskoj industriji koji će u okviru prezentiranja izlagača i održavanja profesionalnih seminara biti prisutni.

Interakcija navedenih aktualnih tema ima za cilj podržati kreiranje sinergije novog doba graditeljstva: doba (re) animacije!
 
Cijene izložbenog prostora variraju ovisno o njegovoj veličini. Prijave su otvorene do 5. rujna 2019. godine. 
 
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se