TRAŽIŠ? NAĐI.

Poziv na radionicu: Kreativna gastronomija najmlađeg Michelinovog chefa Hrvatske

BIZZDOGAĐANJA
19.12.2019. 8:36:56

Poziv na radionicu: Kreativna gastronomija najmlađeg Michelinovog chefa Hrvatske
Poštovani ugostitelji, ovim putem vas obavještavamo o jednodnevnoj edukacijsko - kuharskoj radionici "Kreativna gastronomija najmlađeg Michelinovog chefa Hrvatske" koja će se održati pod vodstvom vrhunskog chefa Denija Srdoča (poznati kao najmlađi Michelinov kuhar - Gaut Millau) u jesenskom ciklusu edukacijsko-kuharskih radionica u Edukacijsko gastronomskom centru Istre, na Gortanovom brijegu, Pazin.

Radionica pod nazivom "Kreativna gastronomija najmlađeg Michelinovog chefa Hrvatske" održat će se 23.prosinca 2019. 

Za sve informacije obratite se na e-mail: edukacije@azrri.hr ili kontakt telefon 052 351 596.

Prijave za radionicu se vrše isključivo na navedeni e-mail te obavezno moraju biti poslane u tom obliku. U prijavi je potrebno navesti sljedeće podatke: naziv radionice na koju se polaznik prijavljuje, ime i prezime, adresa, ugostiteljski objekt u kojem je polaznik zaposlen te kontakt broj.

NAPOMENA: Za polaznike s područja Istarske županije, partneri projekta (Zamjenik župana koji obnaša dužnost Župana Gosp. Fabrizio Radin uz HOK - Obrtnička komora Istarske županije, HGK - Županijska komora Pula, UO za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu, UO za turizam, TZ Istarske županije) sufinanciraju 50% iznosa, što znači da sufinanciraju polovicu iznosa radionice 50%.

(I: uoporec.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se