TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijave za konferenciju "Women in Data Science"

BIZZDOGAĐANJA
26.2.2019. 9:23:12

Prijave za konferenciju  Women in Data Science
Hrvatsko izdanje konferencije Women in Data Science održat će s 8. ožujka 2019. u Arheološkom muzeju u Osijeku. Cilj je ove konferencije proširiti znanje o najaktualnijim tehnologijama i istraživanjima vezanim za obradu i korištenje podataka u raznim domenama. Usto, kroz program se nastoji pokazati kako se znanost o podacima može pretvoriti u važan resurs u poslovanju, posebice prilikom kreiranja poslovnih i IT strategija. 

Organizatorice eventa su inženjerke Mateja Hržica i Stefani Majić koje naglašavaju kako je, iako posvećena ženama u ovom znanstvenom polju, konferencija namijenjena svima koje zanima primjena podatkovne znanosti. 

Women in Data Science zapravo na pozornicu dovodi vrsne predavačice koje će ove godine održati 11 predavanja na hrvatskom jeziku te panel raspravu. Razlozi za sudjelovanjem su mnogi: da se inspirirate idejama, upoznate nove ljude, saznate o trendovima u tehnologiji i  IT sektoru, networking, usvojite nova saznanja i trikove iz branše.  

Očekuje se oko 200 sudionika. 

Cijena kotizacije: 

  • studenti - 50 kn
  • ostali - 100 kn
  • supporter ulaznice - 150 kn

Ulaznice uključuju ulaz na konferenciju, pauzu za kavu, ručak, pristup svim predavanjima, poklon i umrežavanje, dok supporter ulaznica uključuje i poseban poklon. 

Više informacija saznajte na službenim stranicama konferencije.

(I: eIstra.info) 

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se