TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijavite se na edukaciju Osnove porezne pismenosti

BIZZDOGAĐANJA
22.10.2018. 9:08:29

Prijavite se na edukaciju Osnove porezne pismenosti
Ekonomski fakultet Zagreb i PwC Hrvatska udružili su snage i organizirali novu certificiranu edukaciju pod nazivom Osnove porezne pismenosti: porezni i računovodstveni aspekti poreza na dohodak, dobit i PDV-a, kojom žele utjecati na unaprjeđenje porezne pismenost poslovne zajednice. 

Polaznicima će na jasan, jednostavan i pregledan način biti prikazana porezna davanja te temeljna načela oporezivanja u suvremenim poreznim sustavima, s posebnim naglaskom na porezni sustav Republike Hrvatske. Steći će znanja o osnovnim vrstama poreza i naučiti kako obračunati porez na dohodak, dobit i PDV te dobiti porezne savjete o mogućnostima zakonitog poboljšanja poreznog položaja, odnosno smanjenje poreznog opterećenja. 

Osim klasičnih predavanja, edukacija će se sastojati i od poreznih i računovodstvenih radionica, a koristit će se i metoda analize slučaja te mnogobrojni primjeri iz prakse.

Vrijeme održavanja: 5. – 9. studenoga, svaki dan 16 – 20 sati

Mjesto održavanja: Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Trg J. F. Kennedyja 6, Zagreb

Naknada iznosi 3.800 kn (bez PDV-a), članice HGK imaju 10 posto popusta. 

Prijave i plaćanje moguće je izvršiti do 31. listopada.
 
Više informacija o programu i predavačima te prijavama saznajte na stranicama HGK
 
(I hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se