TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijavite se na stručnu edukaciju "Obavezan eRačun u 2018."

BIZZDOGAĐANJA
19.10.2018. 9:48:37

Prijavite se na stručnu edukaciju  Obavezan eRačun u 2018.
Stručna edukacijska radionica Lidera i servisa Moj-eRačun, uz potporu Instituta za ePoslovanje, koncipirana je na način da polaznike osposobi za nadolazeće zakonske obveze primjene eRačuna u svakodnevnom poslovanju i to putem primjera pozitivne gospodarske prakse temeljene na višegodišnjem iskustvu gotovo 35.000 korisnika eRačuna. Namjera je Europske unije da do 2020. godine eRačun postane primaran oblik razmjene računa, budući da se procjenjuje kako bi unutar EU eRačun mogao donijeti i do 423 milijarde eura uštede na godinu.

Edukacija "Obavezan eRačun u 2018." održat će se 26. listopada 2018. u Plaza Event centru u Zagrebu.

Godina 2018. ostat će zapamćena kao godina početka potpune digitalizacije poslovanja u Hrvatskoj, prvotno širom primjenom eRačuna, a onda i usvajanjem prakse uvođenja drugih elektroničkih dokumenata. Time će se Hrvatska priključiti drugim zemljama iz Europske unije koje su proces potpune digitalizacije započele odmah nakon donošenja Direktive o obaveznom eRačunu u javnoj nabavi iz 2014. kako bi do 2020. godine eRačun postao primaran oblik razmjene računa te kako bi započela nova era ePoslovanja – ured bez papira.

Edukacija je namijenjena: menadžmentu, voditeljima i zaposlenima u odjelima računovodstva i IT-ja, a podijeljena je na dva dijela - teoretski i praktični dio. 

U teoretskom dijelu obradit će se:

  • osnovni pojmovi
  • zakonodavni okvir eRačuna,
  • upozoriti na najčešće pogreške u prepoznavanju razlike između eRačuna i računa poslanog u PDF formatu putem e-pošte,
  • zahtjevi Europske unije u području javne nabave koji se odnose na uvođenje eRačuna za sve zemlje članice.

Praktični dio bit će usmjeren na:

  • zaprimanje, slanje i obradu eRačuna,
  • kolanje i obradu drugih oblika elektroničkih dokumenata koji se svakodnevno razmjenjuju unutar poduzeća ili s drugim poslovnim subjektima.

Završenom edukacijom, polaznici će dobiti konkretna znanja i vještine iz područja ePoslovanja s posebnim naglaskom na eRačun u svakodnevnoj poslovnoj praksi.

Cijena stručne edukacije iznosi 1290,00 kn + PDV, a obuvhaća sudjelovanje na predavanjima, aktualno izdanje tjednika Lider, kavu na pauzi i ručak.

Detaljnije info potražite na stranicama Lidera

(I: lider.events)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se