TRAŽIŠ? NAĐI.

Women In Finance Meetup za sve poduzetnice i one koje to žele postati

BIZZDOGAĐANJA
9.11.2018. 9:39:25

Women In Finance Meetup za sve poduzetnice i one koje to žele postati
STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci poziva vas na Women In Finance Meetup koji će se održati 5. prosinca 2018. s početkom u 11.00h, u prostorima STEPa RI (Radmile Matejčić 10, Rijeka).

Meetup je završni događaj u sklopu projekta Women In Finance koji se provodio od svibnja do studenog 2018. godine, te je usmjeren na poboljšanje financijske pismenosti žena poduzetnica i onih koje to žele postati.

Projekt je organiziran uz podršku Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, te su ga podržali i Grad Krk, Grad Delnice, Grad Vrbovsko, Grad Ogulin, Grad Buzet te LAG Vinodol i Poduzetnički centar Vinodol.

Sudionice Meetup-a će na samom događaju dobiti informacije o dostupnim potporama za žene poduzetnice, bit će im predstavljene uspješne poduzetničke priče, te će im biti omogućeno povezivanje s potencijalnim poslovnim partnericama kroz sudjelovanje na B2B sastancima.

PROGRAM

11:00 – 11:15 Otvorenje – Predstavljanje projekta i rezultata projekta – Jana Blažević Marčelja (Step Ri)

11:15 – 11:30 Predstavljanje potpora za žene poduzetnice u RH (institucije i programi, krediti i bespovratna sredstva) – Jana Blažević Marčelja (Step Ri)

11:30-11:45 Predstavljanje aurora.hr – Ines Baričević (Impact Hub Zagreb)

11:45-12:15 Uspješne poduzetničke priče: 
    • Wedding2Book – Andrea Matić i Ana Kola Udvardi
    • Namještaj MIMA – Marina Marjanović

12:15 – 13:00 Networking ručak

13:00 – 15:00 B2B sastanci

Prijave na događaj se vrše online putem, a otvorene su do 1. prosinca 2018. godine. Više informacija saznajte na službenim stranicama projekta Women in Finance.

(I: step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se