TRAŽIŠ? NAĐI.

Zaputite se u pustolovinu i prijavite se na Lov na tartuf!

BIZZDOGAĐANJA
23.10.2019. 8:43:22

Zaputite se u pustolovinu i prijavite se na Lov na tartuf!
Bliži nam se studeni i sezona tartufa što znači samo jedno: novi Lov na tartuf!

Radi se o mini pustolovnoj utrci u kombinaciji s lovom na blago, u ovom slučaju tartuf. Utrka se održava na širem području Buzeta, discipline su treking i MTB uz dodatak orijentacije, raznih zadataka, iznenađenja i ostalih komplikacija.
 
Lov na tartuf održat će se 2. studenog 2019. u Buzetu s početkom u 9 sati

Prije utrke ne postoje informacije. Sva iznenađenja vas čekaju tek kad stignete u Buzet i preuzmete startni paket. Ono što možemo objaviti je sljedeće:
 
  • utrka je timska, tim se sastoji od 2 člana
  • svaki tim mora imati obaveznu opremu koja se sastoji od dva MTB bicikla, dvije kacige, prve pomoći, GSM aparata, vodootpornog flomastera i tartufarske opreme u koju je uključena lopatica i pas
  • svaki tim će osim ove opreme tijekom cijele utrke morati nositi i dodatnu obaveznu opremu, a tu informaciju ćete dobiti nekoliko dana pred utrku
  • utrka je vremenski limitirana na 7 sati
  • koncept utrke je takav da tim u svakom trenutku može odustati od lova za tartufom i vratiti se u cilj. Svi će biti uključeni u konačne rezultate, a poredak će im ovisiti o broju pronađenih kontrola i riješenih zadataka.

Okupljanje pred utrku, potvrda prijava i preuzimanje startnih brojeva će se obaviti u Buzetu, u velikom šatoru sajma tartufa.
 
Prijave za utrku: putem online prijavnice na web servisu Stotinka.hr. Prijave se zaključuju u četvrtak, 24. listopada 2019. u podne. Maksimalni broj timova je 100 i nijedan preko toga!

Startnina iznosi 300 kn po timu (u što je uključen PDV), isključivo uplatom na račun udruge SRK Alba. 

(I: istra.hr / stotinka.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se