TRAŽIŠ? NAĐI.

Jednodnevne radionice HGK o sustavu javne nabave

BIZZDOGAĐANJA
16.1.2018. 10:16:09

Jednodnevne radionice HGK o sustavu javne nabave
Na temelju Sporazuma o poslovnoj suradnji, Hrvatska gospodarska komora nastavlja suradnju s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta u provedbi izobrazbe u području sustava javne nabave - pozivaju vas da se uključite u subvencionirani program usavršavanja.

Programi redovnog usavršavanja, predstojećih jednodnevnih radionica HGK, u skladu s Pravilnikom o izobrazbi u području javne nabave (NN 06/2012 i 125/2014) odobrila je Uprava za politiku javne nabave Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te su objavljeni u Popisu programa usavršavanja, čime polaznici stječu pravo na obnovu certifikata.

Pojedino usavršavanje provodi se u obliku jednodnevnog programa od 8 nastavnih sati (8 bodova), a namijenjeno je svim sudionicima u postupku javne nabave, ponajprije gospodarskim subjektima, ponuditeljima kako bi se olakšala praktična primjena odredbi novog Zakona o javnoj nabavi te omogućila razmjena iskustava i kvalitetan dijalog s predstavnicima Ministarstva. Maksimalan je broj polaznika pojedinačnog programa usavršavanja 50.

Svakom polazniku programa usavršavanja, jednodnevnih radionica HGK, Ministarstvo izdaje potvrdu o pohađanju programa usavršavanja. 

Predstojeće jednodnevne radionice HGK:

DUBROVNIK, 31. siječnja 2018. – srijeda
Naziv programa: Dokumentacija o nabavi, Kriteriji za odabir ponude i Planiranje u sustavu javne nabave i registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma (ev. br. 2017-0325)

VUKOVAR, 8. veljače 2018. – četvrtak
Naziv programa: Dokumentacija o nabavi i Kriteriji za odabir ponude (ev. br. 2017-0326)

Voditelji radionica: stručnjaci Uprave za politiku javne nabave Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 750,00 kn (oslobođeno PDV-a, članak 6. Zakona o PDV-u).

Članice Hrvatske gospodarske komore ostvaruju popust na iznos naknade te ona iznosi 650,00 kn, a za svakog sljedećeg polaznika iz iste tvrtke naknada iznosi 550,00 kn.

Više informacija o obuhvatu tema, programu predavanja, prijavnici, podacima za plaćanje i sl. možete pronaći na internetskoj stranici HGK.
 
(I:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se