TRAŽIŠ? NAĐI.

Program redovitog usavršavanja u području javne nabave

BIZZDOGAĐANJA
24.4.2019. 12:08:00

Program redovitog usavršavanja u području javne nabave
Hrvatska gospodarska komora nastavlja suradnju s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta u izobrazbi u području sustava javne nabave, te vas pozivaju da se uključite u subvencionirani program usavršavanja.

Programi redovnog usavršavanja, predstojećih jednodnevnih radionica HGK, u skladu s Pravilnikom o izobrazbi u području javne nabave odobrilo je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Uprava za politiku javne nabave te se objavljuju u Popisu programa usavršavanja, čime polaznici stječu pravo na obnovu certifikata.

Pojedino usavršavanje provodi se na jednodnevnim radionicama od 8 nastavnih sati (8 bodova), a namijenjeno je sudionicima u postupcima javne nabave, ponajprije gospodarskim subjektima te ponuditeljima kako bi se olakšala praktična primjena odredbi novog Zakona o javnoj nabavi te omogućila razmjena iskustava i kvalitetan dijalog s predstavnicima Ministarstva. Maksimalan je broj polaznika pojedinačnog programa usavršavanja 50.

Svakom polazniku programa usavršavanja, jednodnevnih radionica HGK, Ministarstvo izdaje potvrdu o pohađanju programa usavršavanja

Jednodnevna radionica održat će se u Puli, 16. svibnja 2019. Voditelji radionica su stručnjaci Uprave za sustav javne nabave Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 750,00 kn (oslobođeno PDV-a, prema članku 6. Zakona o PDV-u). Članice Hrvatske gospodarske komore ostvaruju popust na iznos naknade te ona iznosi 650,00 kn, a za svakog sljedećeg polaznika iz iste tvrtke naknada iznosi 550,00 kn.

Više informacija o temama, programu predavanja, prijavnici, podacima za plaćanje i sl. možete pronaći na internetskoj stranici odabrane županijske komore.

(I: hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se