TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijave za 22. Obrtnički sajam Istre

BIZZDOGAĐANJA
22.7.2019. 9:05:39

Prijave za 22. Obrtnički sajam Istre
Otvorene su prijave za 22. Obrtnički sajam Istre koji će se održati u Puli (montažna hala na parkiralištu "Karolina") od 3. do 6. listopada 2019. godine (od četvrtka do nedjelje). 

Organizatori sajma su Obrtnička komora Istarske županije, Istarska županija, Grad Pula i Hrvatska obrtnička komora, a očekuje se i pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Obrtnički sajam Istre značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji, za sve one koji žele biti konkurentniji, za sve one koji žele održati postojeće poslovne kontakte i privući nove poslovne partnere te nove korisnike usluga. Sajam je namijenjen prvenstveno obrtnicima i poduzetnicima - proizvođačima, te trgovcima opremom, materijalom i sirovinama za dalju proizvodnju.

Ako ste već bili na Obrtničkom sajmu Istre, primijetit ćete određene izmjene, sve s ciljem da vam se olakša prijava i da mogućnost izbora izlagačkog prostora. Uz obrazac prijave pronaći ćete nacrt sajamske hale s ucrtanim štandovima. Organizatori mole da u prijavi upišete broj željenog štanda, te će vam oni, po primitku ovjerene i ispravno popunjene prijave, potvrditi rezervaciju štanda.

Pisana Prijava za sudjelovanje na sajmu je obvezna i obvezuje Izlagača.

Cijena kvadratnog metra štanda dubine 2 m iznosi 250 kn/m2 + PDV. Cijena kvadratnog metra štanda dubine 3 m iznosi 220 kn/m2 + PDV, a cijena kvadratnog metra štanda dubine 4 m je 200 kn/m2. Cijena kutnih štandova (u obliku slova L) bit će umanjena za 10%. Cijena otočnih štandova bit će uvećana za 10% (štand otvoren s dvije strane). Cijene svakog pojedinog štanda u hali su izračunate i napisane na nacrtu, a u cijenu je uključen PDV.

Cijena kvadratnog metra otvorenog izlagačkog prostora iznosi 95 kn/m2. Minimalna dimenzija štanda iznosi 2 x 2 m.

Po pitanju tehničke realizacije izlaganja na sajmu možete se obratiti tehničkom partneru, tvrtki "Velesajam" d.o.o. (Dragan Balaban, e-mail: velesajam.hr@gmail.com, telefon 095 569 42 50 ili direktno Obrtničkoj komori Istarske županije (telefonom, na 052 216 153 ili e-mailom: sajam@ok-istre.hr).

Ovjerene prijave potrebno je dostaviti na adresu: Obrtnička komora Istarske županije, Mletačka 12/I, Pula, faksom na 052 383 744, ili elektroničkom poštom na adresu sajam@ok-istre.hr.

Pravovremenom rezervacijom štanda, iskoristite priliku za vašu promociju na 22. Obrtničkom sajmu Istre!

Preuzmite dokumente i prijavite se! Sajamski pravilnik

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se