TRAŽIŠ? NAĐI.

Obrtnici i poduzetnici, iskoristite prigodu i prezentirajte proizvode i usluge na 23. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2020.

BIZZDOGAĐANJA
8.1.2020. 9:42:28

Obrtnici i poduzetnici, iskoristite prigodu i prezentirajte proizvode i usluge na 23. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2020.
Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova Hrvatske obrtničke komore na 23. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2020., koji će se održati od 31. ožujka do 04. travnja 2020. godine.

Radi se o važnom proljetnom sajmu u Bosni i Hercegovini, koji brojkama od oko 800 izlagača iz 28 država svijeta, predstavlja kvalitetno mjesto prezentacije proizvoda i usluga koje obrtnici i poduzetnici nude na tržištu ne samo Bosne i Hercegovine, već ih na sajmu prezentiraju i posjetiteljima iz 40-ak država svijeta, kojih se očekuje preko 40.000.

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar objedinjuje izložbe sljedećih djelatnosti: izrada alata, obrada metala, strojogradnja, hidraulika i pneumatika, auto-industrija, elektroindustrija, prerada plastičnih masa, obrada kamena, prerada gume, drvna industrija, izrada namještaja, kemijska industrija, građevinarstvo, komunalna oprema, medicinska oprema, informatika, grafika i izdavaštvo, turizam, tradicijski obrti, kolektivni nastupi zemalja...

Ovogodišnja zemlja-partner sajma u Mostaru je Mađarska, što će svakako pridonijeti internacionalnoj posjeti poslovnih ljudi i inozemnih tvrtki sajmu u Mostaru.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu "ključ u ruke" –svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-Mostar-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma Mostar, sve potrebne informacije, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa HOK-a po principu "ključ u ruke", uz sufinanciranje HOK-a za članove HOK-a od 50% iznosi 79,00 EUR-a po m2 + PDV (25%), odnosno ukupno za platiti 98,75 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora.

Puna cijena izlaganja po principu "ključ u ruke" standardno uređenog izložbenog prostora, za poduzetnike koji nisu članovi HOK-a iznosi 158,00 EUR-a po m2 + PDV (25%), odnosno 197,50 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora.

Minimalna izlagačka površina iznosi 2 m2, osim u slučaju vertikalnog panoa na stijeni 1 m2.

Za prijavu nastupa na sajmu izlagač treba dostaviti:
  1. prijavu – u prijavi obavezno navesti potreban namještaj na štandu,
  2. podatke o robi i/ili promotivnim materijalima koji se šalje na sajam,
  3. izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koji je naveo u obrascu "Podaci o robi za carinu".

ROK PRIJAVE NASTUPA: 17. 02. 2020. godine ili do popune izložbenog prostora.

Dostava prijavnog materijala – u Hrvatsku obrtničku komoru – adresa: Ilica 49/II, p.p. 166, 10002 Zagreb, putem telefaksa: 01/48 46 610 ili putem elektroničke pošte: drazen.horvat@hok.hr.
 
Osiguranje robe/eksponata: izlagačka roba za vrijeme sajma nije osigurana, a ako izlagač ima robu veće vrijednosti, tu robu može osigurati sam. Komora neće snositi troškove eventualno nastalih šteta ili nestanka robe, bilo za vrijeme transporta ili trajanja sajma.

Otprema robe: izlagač će biti pravovremeno obaviješten o predaji robe u skladište izvođača štanda te je dužan pridržavati se dobivenih uputa. 

Napomena: izlagači ne mogu nastupiti u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore ako imaju dugovanja prema komorskom sustavu!

Molime se zainteresirani obrtnici i poduzetnici da ispunjene prijavne materijale što prije dostave u Hrvatsku obrtničku komoru, kako bi stručna služba Komore na vrijeme pripremila nastup na sajmu.

Za dodatne informacije možete se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona: 01/4806 650, Dražen Horvat; telefaks: 01/48 46 610 i putem elektroničke pošte: drazen.horvat@hok.hr

Prijavni materijali i uvjeti nastupa na 23. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2020. godine: 
 
(I: hok.hr)   

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se