TRAŽIŠ? NAĐI.

Novi tečajevi o higijenskom minimumu za frizere i kozmetičare

BIZZDOGAĐANJA
10.12.2019. 8:56:02

Novi tečajevi o higijenskom minimumu za frizere i kozmetičare
Početkom nove godine započinju novi tečajevi za stjecanje potrebnog znanja o sprečavanju zaraznih bolesti za osobe koje obavljaju djelatnost njege i uljepšavanja lica i tijela (kozmetički saloni, brijačnice, frizerski saloni, saloni za masažu, saloni za manikuru, pedikuru, »wellness« centri i sl.), te unošenje boja i stranih tijela u kožu i sluznice (tattoo i piercing).

Tečajeve prije početka rada (teorijskom nastavom od 8 nastavnih sati ) te ispite (usmena provjera znanja) provodi Služba za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije.

Tečaj za obnavljanje znanja (svakih 5 godina) te za osobe koji obavljaju sezonske poslove provodi se iz odobrenih edukativnih materijala (putem web edukacije), a ispite a provodi ZZJZIŽ.

Za detaljni dogovor o prijavljivanju, uputite e-mail s iskazanom željom za obnavljanjem znanja na: tajnik@uoporec.hr (ime i prezime vlasnika obrta, ime i prezime prijavljenih radnika, naziv obrta, djelatnost i kontakt mail). Nakon prijave dvadesetak polaznika, bit ćete obaviješteni o terminu predavanja i drugim detaljima. Tečajevi će se organizirati u Obrtničkom domu u Poreču.

Cijena
tečaja s teorijskom nastavom je 330,00 kn a za obnavljanje znanja putem web edukacije 165,00 kn.

Više o tome na http://zzjziz.hr/index.php?id=43 te u Pravilniku o načinu i programu stjecanja potrebnog znanja o sprečavanju zaraznih bolesti NN 116/18
 
(I: uoporec.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se