TRAŽIŠ? NAĐI.

Otvoren je natječaj Rovinj Photodays 2019!

BIZZDOGAĐANJA
13.12.2018. 9:09:12

Otvoren je natječaj Rovinj Photodays 2019!
Otvoren je godišnji međunarodni natječaj Rovinj Photodays! Svi sudionici svoje fotografije mogu poslati do 31. siječnja 2019. godine i prijaviti ih i jednoj ili više službenih kategorija. Dvanaesto izdanje Rovinj Photodaysa nosit će naziv "International Competition of Contemporary Photography - 12th Rovinj Photodays, 2019"

Valja naglasiti kako su ove godine uvedena i nova pravila za prijave: 

1. Prijavljuje se fotografije ili serije fotografija koje su nastale u zadnje dvije godine.
2. Jedna prijava može biti jedna fotografija ili serija fotografija na istu temu. Uz rad je potrebno priložiti kraću biografiju (1 kartica teksta) i izjavu o radu (1 kartica teksta) na materinjem i engleskom jeziku.
3. Za sudjelovanje na natječaju plaća se kotizacija od 15 eura / 17 dolara / 110 kuna.
4. Jedna kotizacija vrijedi za tri prijave.

Natjecatelji mogu prijaviti svoje fotografije u 7 kategorija

1. Arhitektura
2. Dokumentarna
3. Moda
4. Pejzaž
5. Akt/Tijelo
6. Portret
7. Umjetnički koncept

Ocjenjivački sud odabrat će najbolje fotografije i troje nominiranih autora iz svake kategorije, čiji će radovi biti predstavljeni u sklopu putujuće izložbe, kataloga, službene web-stranice, medijskih objava i svih promo materijala festivala

Sveukupni pobjednik natječaja osvojit će Grand Prix nagradu te novčanu nagradu u iznosu od 2 000 eura, nagradu sponzora Epson, samostalnu izložbu s katalogom u Rovinju za vrijeme trajanja Festivala u 2020. te vikend u Rovinju u dogovorenom terminu. 

Najboljim autorima fotografija svake kategorije dodijelit će se statua "Kadar" te plaćeni boravak u Rovinju tijekom finala Rovinj Photodaysa od 3. do 5. svibnja 2019. godine. 

Natječaj je otvoren od 3. prosinca 2018. do 31. siječnja 2019. 

Sve detaljne informacije i prijave pronaći ćete na stranicama Rovinj Photodaysa 2019

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se