TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijavite se za PAR Poduzetnički kamp

BIZZDOGAĐANJA
20.6.2018. 10:10:32

Prijavite se za PAR Poduzetnički kamp
U organizaciji Visoke poslovne škole PAR i Grada Rijeke i ove će se godine od 27. do 30. kolovoza održati PAR Poduzetnički kamp. Ovogodišnja novost je spajanje kampa i Senzations summer school, čime je spojen business sektor i IoT. 

PAR Poduzetnički kamp odgovor je na potrebe za što većim jačanjem poduzetničke misli, znanja, vještina i razvoja ideja. Cilj programa PAR Poduzetničkog kampa je rješavanje potreba poduzeća i partnerskih institucija putem case studyja. Ove godine naglasak je na društveno odgovornom poslovanju, koje će biti isprepleteno kroz čitav program, od razvoja poslovnog modela, poboljšanja prezentacijskih vještina, komunikacija s investitorima i prodajnih vještina do osobnog razvoja. 
 
Krovna metodologija PAR Poduzetničkog kampa je Design Thinking - metoda koju koriste mnoge svjetski poznate kompanije, a uz pomoć koje će se poticati polaznike da na kreativan način dođu do ideje. Design Thinkingom želi se realizirati ideje, razviti nove proizvode i usluge, osnovati nove poslovne modele, promijeniti strukture poslovanja i inovacijske kulture. 

Sudionici će imati prilike naučiti i osnove kvalitetnog pitcha, više o ulozi internet stvari (IoT) u svijetu, te kako to implementirati u svoje ideje. Kroz četverodnevni program, polaznici će biti grupirani u timove kojima će se pridružiti po jedan predstavnik tvrtke koja prezentira ideju. Program je koncipiran tako da prva dva dana traju intenzivne radionice Design Thinkinga, treći dan posvećen je predavanjima o IoT-u i kako ih implementirati u rješenje te pitch praksa. U finalnom natjecanju na Trsatskoj Gradini 30. kolovoza rješenje će prezentirati pred stručnim žirijem. Najboljim timovima dodijelit će se i nagrade.

Prijave za kamp otvorene su do 20. kolovoza 2018., a kotizacija za sudionike iz država članica Europske Unije iznosi 50 eura. Radni jezik poduzetničkog kampa je engleski

Sve informacije o kampu potražite na službenim stranicama PAR Poduzetničkog kampa
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se