TRAŽIŠ? NAĐI.

Radionica o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma u Poreču

BIZZDOGAĐANJA
20.4.2018. 8:44:53

Radionica o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma u Poreču
Udruženje obrtnika Poreč u suradnji s Hrvatskom zajednicom računovođa i financijskih djelatnika organizira radionicu o Sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma koja će se održati dana 8. svibnja 2018. godine s početkom u 09:30 sati u Obrtničkom domu, Partizanska 5a, Poreč.

Program radionice podijeljen je u dva dijela. Prvi dio donosi prikaz novog Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma te novine koje on donosi. Drugi dio programa odnosi se napraktičnu primjenu Zakona o SPFNT. 

Predavači su Ivica Milčić, univ.spec.oec., savjetnik u časopisu Računovodstvo i financije, mr. Darko Terek, odvjetnik i savjetnik u časopisu Računovodstvo i financije.

Polaznicima će biti dodijeljene potvrde da su za 2018. godinu proveli redovito stručno osposobljavanje i izobrazbu za SPNFT.

Cijena radionice je 400,00 kuna (naknada uključuje literaturu, PDV).

Više informacija o programu radionice i prijavi saznajte na stranicama UO Poreč.

(I: uoporec.hr) 

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se