TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Analiza i istraživanje tržišta - praktični primjeri koji pomažu uspješnijem poslovanju

BIZZDOGAĐANJA
10.7.2018. 9:01:00

Seminar: Analiza i istraživanje tržišta - praktični primjeri koji pomažu uspješnijem poslovanju
Seminar pod nazivom "Analiza i istraživanje tržišta - praktični primjeri koji pomažu uspješnijem poslovanju" održat će se 12. srpnja 2018. godine u Zagrebu na adresi Draškovićeva ulica 49, u trajanju od 9 do 16 sati. 

Želite li uspješno poslovati u današnjim tržišnim uvjetima, nije dovoljno imati samo dobru ideju. Ako planirate uspješno poslovati, neophodno je dobro upoznati tržište i pogotovo potrošače, a to svakako najbolje možete zahvaljujući istraživanjima tržišta i analiziranjem kvalitetnih podataka o tržištu. Seminar sadrži konkretna područja koja mogu pomoći da svaki sudionik bolje definira svoje poslovne aktivnosti.

Želite li biti „u korak s vremenom" i postići željene poslovne rezultate, morate izaći iz zone komfora i prilagoditi se novim tržišnim uvjetima i navikama potrošača, a da bi to mogli morate ih dobro upoznati. 

Ovaj seminar pomaže saznati može li vam i kako istraživanje pomoći, te kako bolje upoznati potrošače i osvojiti tržište svojim proizvodima i uslugama. Ulaskom u svijet prodaje, marketinga i oglašavanja nasumce i bez kontrole, velike su šanse da izostanu željeni poslovni rezultati i da ne osvojite tržište sukladno planovima i očekivanjima. Zato su neke od tema ovog seminara „male tajne” koje pomažu uspjehu suvremenog marketinga i prodaje.

Kroz ovaj seminar proći ćete područja upoznavanja tržišta, potrošača i konkurencije te kako i koje istraživanje pomaže da bi uspješno poslovali. Bit će i konkretnih primjera te prikaza gdje „gubite" potrošače, koja su nova pravila u odnosu Brand – Potrošač, neki od novih učinkovitih alata, te npr. prikaz kako potrošači donose odluku o kupnji.

Program seminara:

  • Što sve treba znati o tržištu, potrošačima i konkurenciji?
  • Koje izvore podataka imamo?
  • Koji su glavni koraci strateškog promišljanja ?
  • Što vlasnik/direktor tvrtke treba znati o „novim tržišnim uvjetima” ?
  • Koja su nova pravila u odnosu Brand – Potrošač i koje nove alate možemo/trebamo koristiti ?
  • Koje tipove medija i novih alata imamo na raspolaganju?
  • Kako potrošači donose odluku o kupnji ?
  • Kako izbjeći najčešće greške u koracima i osigurati maksimalne rezultate?
  • Odgovori na pitanja polaznika i savjeti za konkretne primjere iz prakse
  • Brojne druge „male tajne" 

Seminar je namijenjen svima koji teže povećanju prodaje i boljim rezultatima marketinga i cijelog poslovanja, voditeljima i direktorima prodaje i/ili marketinga, onima koji žele bolje upoznati tržišne okolnosti i današnje potrošače, svima koji žele ostvariti bolje rezultate u osobnoj i poslovnoj prodaji te samostalnim poduzetnicima i managerima.

Cijena seminara iznosi 1.499,00 kn + PDV.

Prijava na seminar

(I: seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se