TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Google Ads

BIZZDOGAĐANJA
17.10.2019. 9:10:55

Seminar: Google Ads
Internetsko oglašavanje je postalo popularno zbog 3 važna faktora. Prvi i glavni razlog je što su današnji korisnici tijekom dana više online, nego što spavaju. Drugi je razlog što je moguće jako puno toga u relativno kratkom vremena izmjeriti i dobiti podatke o efikasnosti svojih ulaganja. Treći je razlog mogućnost brze izmjene oglasnih poruka i smjera u kojem je zamišljena oglasna kampanja kada se izmjeri da zamišljeni smjer nije efikasan ili ne vraća na uloženo koliko je bilo planirano.

Uz navedena tri razloga postoji još jedan faktor koji je izvan kategorije usporedbe s bilo kojim drugim oglasnim kanalom - PRAVI TRENUTAK!

Kada neka osoba nešto traži na Google tražilici, ona ima problem koji želi riješiti. I upravo u tom trenutku možete predstaviti svoju ponudu i to samo onima koji traže određeni pojam, na određenom području, u određeno vrijeme, na određenom jeziku, osobi željenih starosnih, rodnih ili interesnih kategorija. U nekim državama i prema prihodima kućanstva u kojem žive. Zbog toga su Google oglasi u tražilici postali popularni jer vašu poruku vide samo one osobe za koje smatrate da bi mogle kupiti vaš proizvod ili uslugu, a plaćate samo za one od njih koje zaista zanima Vaša ponuda. I to bez obzira nudite li uslugu ili proizvod, bez obzira nudite li lokalno, globalno ili ciljano u nekoj regiji ili državi.

Google Ads sustav oglašavanja omogućuje da se pojavite kada netko nešto traži, kada čita neki članak na portalu, kada gleda neki YouTube video, kada čita Gmail poruke, kada koristi Google Maps ili igra neku igricu na mobilnom uređaju. Kako biste izvukli najveću korist iz Google Ads oglašavanja, potrebno je razumjeti mogućnosti i ograničenja tog sustava.
 
Seminar Google Ads održat će se 25. listopada 2019. u hotelu Sheraton na adresi Kneza Borne 2, Zagreb.

Na ovom seminaru ćete naučiti kako ciljati svojim oglasnim porukama osobe koje nešto traže na Googleu ili željene osobe koje čitaju članak na nekom portalu ili gledaju neki film na YouTubeu. Uz to ćete naučiti koji su važni parametri koji mogu povećati ili smanjiti ulaganja.Odmah po završetku seminara moći ćete sami kreirati svoju Google Ads kampanju!

Ako već koristite Google Ads oglašavanje ili ste to povjerili nekoj agenciji, naučit ćete koji izvještaji i koje brojke govore ulaže li se efikasno. Ako vam netko upravlja kampanjom, naučit ćete koja pitanja će trebati postaviti i na temelju kojih brojki. I kako provjeriti jesu li predani vašoj kampanji ili ne.

Najkraće - razumjet ćete kako Google Ads sustav radi i kako možete efikasno ulagati svoj novac u povećanje prodaje.

Namjena


Seminar je namijenjen onima koji žele povećati svoju prodaju uz minimalne troškove. Naučit ćete kako efikasno ulagati u Google Ads sustav tako da postignete dobre povrate investicija. Naučit ćete kako da budete u bilo koje doba prisutni upravo tamo gdje su vaši potencijalni kupci.

Iz programa seminara


I. Uvod u Google Ads

 • Google Ads hijerarhija
 • Postavke i mogućnosti plaćanja kod Google Adsa
 • Upoznavanje  s Google Ads metodom oglašavanja

II. Google Ads mogućnosti, potrebe i razlike

 • Search advertising
 • Display advertising
 • (Gmail, Video advertising, Shopping advertising, Mobile advertising ćemo spomenuti, ali nećemo obrađivati)
 
III. Oglasi i ključne riječi

 • ​Koje ključne riječi u tražilicu upisuju vaši kupci?
 • Koje članke i portale vaši kupci posjećuju?
 • Kako plasirati pravi oglas - oglas koji će prodati vaš proizvod ili uslugu?
 
IV. Izrada izvješća

 • Kratko i jasno: koliko je uloženo i koliko je dobiveno?
 • Google Ads vam daje pregršt izvještaja. Naučit ćete koji od njih su vam zapravo važni.
 • Na koje brojke trebate obratiti pozornost?

V. Radionica - izrada prve kampanje (ili optimizacija postojeće, ako ona već postoji)

Kotizacija


Kotizacija za seminar iznosi 1390,00. U cijenu nije uračunat PDV.
 
 
(I: mapaznanja.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se