TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Projekt i upravljanje projektom, PMBOK

BIZZDOGAĐANJA
18.9.2018. 9:46:38

Seminar: Projekt i upravljanje projektom, PMBOK
Seminar pod nazivom "Projekt i upravljanje projektom, PMBOK" održat će se 26. rujna 2018. u Zagrebu, na adresi Radnička cesta 50 - Green Gold. 

Polaznici seminara će se upoznati s osnovnom definicijom projekta, projektima u kontekstu strateškog upravljanja tvrtkom te strateškog planiranja. Definirat će se pojam upravljanja projektima, međuljudske vještine potrebne za upravljanje projektima, definicija ureda za upravljanje projektima, upravljanje programima i portfeljima, dionici u projektu, životni ciklus projekta, struktura projekta (WBS metoda).

Također, polaznici će se upoznati s Vodičem kroz znanje o upravljanju projektima (PMBOK), te konceptom PMI metodologije.

Polaznici će u manjim grupama samostalno izraditi: prijedlog projekta, podjela projekta na faze, struktura projekta (WBS), povelju projekta te identifikaciju dionika na primjerima projekta.

Sadržaj seminara


  • Projekt i upravljanje projektom, PMBOK – osnovni pojmovi,
  • Osnovno o PMP certifikaciji,
  • Procesne grupe upravljanja projektom,
  • Područja znanja upravljanja projektom,
  • Faze projektnog ciklusa,
  • Organizacijski utjecaj na upravljanje projektima,
  • Upravljanje integracijom projekta.
 

Cilj seminara

 
Upoznati polaznike s osnovnim pojmovima i konceptom PMI metodologije, te s pojmom upravljanja projektom kao i specifičnostima organizacijskog okruženja unutar kojeg se ono odvija.
 

Ciljna skupina


Predavanja su namijenjena svima koji se vođenjem projekata bave u praksi i žele dostići razinu izvrsnosti dobivanjem Project Management Professional certifikata, kao i onima  koji posjeduju certifikat, a radi njegovog zadržavanja moraju obnoviti znanje i prikupiti dovoljan broj novih PDU bodova.

Seminar je namijenjen prvenstveno voditeljima projekata i članovima projektnih timova, ali i svima onima koji se žele upoznati s područjem upravljanja projektima.

Kotizacija


Redovna cijena seminara iznosi 1.590,00 + PDV. Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara. Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.
 
 
(I: mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se